jump to navigation

SBT Peto vs. OLK 4-2 marraskuu 1, 2005

Posted by sbtpeto in Harjoitusottelut 2005-2006, Ottelut.
trackback

1.11.2005 Kempelehalli

Ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä oli päättynyt 3-1 OLK:lle. Loukkaantumisista kärsivä Petolauma sai jalkeille 11 miestä.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä. Kumpikin joukkue sai rakennettua muutaman maukkaan maalipaikan, mutta maalivahdit olivat kummassakin päässä hyvin hereillä. Erä ainokaisen teki OLK:n nro. 39.

Toiseen erään Peto tuli kovalla sykkeellä ja loi hyviä tilanteita OLK:n maalille. Vapauttavan maalin teki Samuli Korpela(toinen mokke) hienolla vedolla. OLK:n kuitti tuli kuitenkin nopeasti tekijänä nro. 23. Peto antoi takaisin samalla mitalla ja Simo Korpela onnistui Jari Tikkasen syötöstä. Joten toiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteesta.

Kolmannessa erässä Peto maalivahti Juho Yrjämä piti joukkuetta pystyssä hienoilla torjunnoillaan. OLK tarjosi Pedoille mahdollisuutta YV:llä ja Peto kiitti tästä ja pyöritti palloa mallikkaasti OLK:n päädyssä. Timo Taipaleenmäen oivallinen poikittaissyötto löysi maalinkulmalta Peto pelaajan ja tilanne oli 3-2. Matti Norrkniivilä kaunisteli vielä lukemia Samuli Korpelan syötöstä. OLK painoi lopussa vielä kovaa päälle ja otti maalivahdin pois.

Nyt Peto kesti myllytyksen ja otti ansaitusti voiton. Voitto tuli mutta taas lähti yksi mies sairaslistalle, kun Tuomas Jokisaaren nilkka pyörähti ottelussa. Mielenkiinnolla ja innolla kohti viikonlopun turnausta. Toivottavasti sairastuvalta saadaan muutama mies takasin viikonloppuna Confused

Plussaa:
+++Maalivahtipeli
+Taistelu loukkaantumisista huolimatta

Miinukset:
-Nilkat!!!

Erät: (0-1,2-1,2-0)

Petojen Maalit:

Samuli Korpela
Simo Korpela (Jari Tikkanen)
Antti ?(Timo Taipaleenmäki)
Matti Norrkniivilä (Samuli Korpela)

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: