jump to navigation

HaHe vs. SBT Peto 4-4 marraskuu 5, 2005

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2005-2006.
trackback

5.11.2005 Kempelehalli

Toisen turnauksen avauspeli. Ottelun lähtökohdat: 8 hyökkääjää, 3 puolustajaa (Kokoonpanosta pois: Tuomas Jokisaari, Rauno Ojakoski ja Jussi Tieva) ja pistesarakkeessa pyöreä nolla. HaHe tulisi siis voittaa jos meinataan vielä pysyä lohkon kärkikahinoissa mukana. Tästä huolimatta latautuminen ja valmistautuminen otteluun ei ollut paras mahdollinen.

HaHe lähti otteluun huomattavasti terävämmin ja teki avausmaalin jo 31 sekunnin jälkeen. Peto heräili erän vanhetessa ja sai luotua muutamia paikkoja vastustajan maalille. HaHe iski vastaan ja teki tilanteeksi 2-0. Ajassa 11.58 HaHe sai jäähyn ja tarjosi Pedoille ylivoima mahdollisuutta. Vain kymmenen sekuntia myöhemmin Jarno Niiranen rikkoi kuparisen Joni Taipaleenmäen syötöstä. Enempää ei erässä maaleja nähty, joten ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-1.

Toiseen erään Petojen jalat oli jo saatu auki ja liike oli huomattavasti parempaa kuin ensimmäisessä erässä. Ajassa 16.16 Marko Määttä iski hienolla vedolla Joni Taipaleenmäen syötöstä ottelun tasoihin. Erä jatkui tasaisena vääntönä ja HaHe meni ajassa 20.29 uudestaan johtoon. Tästä kaksi minuuttia myöhemmin Simo Korpela pisti pallon maaliin Teemu Määtän syötöstä ja peli oli jälleen tasan. HaHe ei taaskaan kauan aikaillut, vaan reilu minuutti Petojen tasoituksesta ajassa 23.57 HaHe siirtyi taas johtoon. Juuri ennen toisen erän loppusummeria ajassa 29.58 Matti Norrkniivilä pamautti ilmasta vastustamattomalla vedolla Pedot jälleen tasoihin. Toiselle erätauolle lähdettiin siis tasatilanteesta 4-4.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja tilanteita oli molempien joukkueiden maalilla, mutta molemmat maalivahdit pelasivat hienosti ja enempää ei ottelussa maaleja nähty. Loppusummerin soidessa taululla oli lukemat 4-4 ja molemmat joukkueet saivat yhden pisteen.

Plussaa:

+Taistelu tappioasemassa

+Maalivahtipeli

+Lievästi loukkaantuneet pelaajat pysyivät terveinä 🙂

Miinukset:

-Otteluun valmistautuminen (aikaisemmin paikalle ja paikat kunnolla auki)

Erät: (2-1, 2-3, 0-0)

Petojen Maalit:

Jarno Niiranen (Joni Taipaleenmäki) YV
Marko Määttä (Joni Taipaleenmäki)
Simo Korpela (Teemu Määttä)
Matti Norrkniivilä

Petojen Jäähyt: —–

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: