Merikoski SBT IV vs. SBT Peto 4-3 26 marraskuun, 2005

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2005-2006.
trackback

26.11.2005 Haukipudas Jatuli

Toiseen peliin lähdettiin verenmaku suussa, katkeran tappion jälkeen. Peto sai otteluun täydellisen alun, kun ajassa 1.35 Marko Määtän laukaus painui vastustajan maaliin. Aggressiivinen pelitapa loi paikkoja Merikosken maalille ja pallo saatiin toisen kerran maaliin ajassa 5.45 viimeistelijänä toimi Jarno Niiranen ja syöttöpisteen sai Timo Taipaleenmäki.

Enempää maaleja ei erässä enää tullut, joten erätauolle lähdettiin 2-0 johdossa. Toiseen erään lähdettiin samalla hyvällä liikkeellä, mihin ensimmäinen erä loppui. Merikoski sai maalitilin auki ajassa 23.05. Peto iski kuitenkin nopean kuitin vain 15 sekuntia myöhemmin Tuomas Jokisaaren toimesta Iiro Kettusen ollessa syöttäjänä. Toisen erän loppu oli tasaista vääntämistä ja enempää maaleja ei erässä enää tullut. Kolmannen erätauon jälkeen lukemat 1-3 Petojen hyväksi. Kolmanteen erään hyvin liikkuva ja taitava Merikoski lisäsi hieman vauhtia ja Petojen jaloissa alkoi toinen peli hieman painaa.

Merikoski painoi lujaa päälle ja sai kaksi maalia alle minuuttiin ennen kolmannen erän puoltaväliä. Ja näin vastustaja oli noussut tasoihin pelissä. Petolauma sai luotua muutaman hyvän paikan vastustajan maalille, mutta tolppaa lähemmäs ei palloa enää saatu. Merikoski teki vielä yhden maalin 2 minuuttia ennen loppua. Joten näin Petojen hyvä alkurynnistys oli kääntynyt tappioksi ja turnauksesta poistuttiin ilman pisteitä.