jump to navigation

SBT Suola vs. SBT Peto 5-6 joulukuu 18, 2005

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2005-2006.
trackback

18.12.2005 Kempelehalli

Iltapäivän pelissä vastakkain olivat lohkon ykkönen ja lohkon jumbo. Peto muutti hieman pelitaktiikkaa erilaiseksi ja tämä näytti toimivan. Peto lähti otteluun kovalla asenteella ja sai alusta lähtien luotua hyökkäyksiä vastustajan maalille.

Suola näytti kuitenkin vaarallisuutensa ja iski kaksi maalia vastahyökkäyksillä 1. ajassa 4.19 ja 2. ajassa 7.20. Erän lopussa Peto jatkoi kovalla yrityksellä, mutta palloa ei saatu maaliin asti. Ensimmäinen erä päättyi siis lukemiin 2-0 lohko ykköselle.

Erätauolla saatiin luotua hyvä henki päälle ja heti toisen erän alkuun Timo Taipaleenmäki laittoi pallon maaliin komean kuvion päätteeksi, syöttöpisteen maaliin sai Marko Määttä. Kun erää oli pelattu kaksi minuuttia Teemu Määttä tasoitti ottelun Simo Korpelan syötöstä. Petojen peli alkoi luistaa hyvin onnistumisien myötä ja itseluottamus näkyi kentällä. Ajassa 19.42 Simo Korpela latoi pallon verkkoon ja ensimmäisen kerran Pedot johtoon, maalin syöttäjänä oli Joni Taipaleenmäki. Kolme minuuttia Peto sai nauttia johtoasemasta, jonka jälkeen Suola tasoitti ottelun. Toisen erän loppuun Peto rakenteli vielä yhden maalin. Tuomas Jokisaari toimi viimeistelijänä ja syötön maaliin antoi Jari Tikkanen. Toinen erä Pedoille 4-1 ja toiselle erä tauolle 3-4 johdossa.

Kolmannen erän alkuun ajassa 31.49, hyökkääjäksi tähän peliin nostettu, Jarno Niiranen näytti taitonsa ja pisti pallon maaliin Teemu Määtän hyvästä syötöstä. Suola jatkoi kuitenkin taistelua pisteistä ja pääsi kaventamaan tilanteeksi 4-5. Ja vain puoli minuuttia myöhemmin vastustaja pisti pelin tasoihin. Peto oli kuitenkin päättänyt unohtaa tämän synkän puoli minuuttisen ja nousta taistelemaan vielä voitosta.

Peli jatkui tasaisena vääntönä, kunnes Jarno Niiranen pysäytti pelikellon aikaan 41.20, syötön maaliin sai Simo Korpela. Tässä maalissa Pedoilla oli myös hieman tuuria mukana, kun Korpelan maalille toimittama pallo pomppi Niirasesta sisään. Suola tuli vielä kovasti päälle ottelun lopussa, mutta nyt Peto ei hyytynyt ja otti arvokkaan voiton. Ottelun jälkeen pukukopissa kaikui legendaarinen lause: ”Keskimäärin on mukavampi voittaa, kuin hävitä…”.

Plussaa:

+Tappioasemasta nouseminen

+Maalivahtipeli

Erät: (2-0, 1-4, 2-2)

Petojen Maalit:
Timo Taipaleenmäki (Marko Määttä)
Teemu Määttä (Simo Korpela)
Simo Korpela (Joni Taipaleenmäki)
Tuomas Jokisaari (Jari Tikkanen)
Jarno Niiranen (Teemu Määttä)
Jarno Niiranen (Simo Korpela)

Petojen Jäähy: Jarno Niiranen 2min

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: