jump to navigation

SBT Peto vs. SBT Suola 5-3 lokakuu 4, 2006

Posted by sbtpeto in Harjoitusottelut 2006-2007, Ottelut.
trackback

4.10.2006 Oulunsalo

Keskiviikkona Oulunsalossa vastakkain asettuivat SBT Peto ja viime kauden saman lohkon ykkönen SBT Suola. Peto sai jälleen jalkeille lähes kaikki pelaajat ja ainoastaan maalivahti Juho Yrjämä ei päässyt paikalle, joten Petojen maalin suulla esiteltiin jälleen uusi pelaaja.

Ensimmäinen erä oli odotetusti tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan hyviä maalinteko tilanteita. SBT Suola avasi ottelun maalinteon ja Petojen maalissa hyvin torjunut Juha-Matti Mustonen ei voinut maalille mitään. Pedot onnistuivat tasoituksessa vielä samassa erässä ja maalintekijänä toimi Tuomas Jokisaari, syötön maaliin antoi Matti Norrkniivilä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin näin ollen tilanteesta 1-1.

Toiseen erään Peto tuli hyvällä liikkeellä ja saivat hieman hallintaa ottelusta. Petojen painostus tuotti toivottua tulosta, kun Rauno Ojakoski sai syötön Tuomas Jokisaarelta kulmasta ja laukoi pallon tarkasti maaliin. Hyvänolontunne ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Suola ei tästä hätkähtänyt vaan laittoi ensin pelin tasoihin ja hetkeä myöhemmin vielä 3-2 johtoon. Peto onnistui kokomaan rivinsä ja sai tärkeän tasoituksen vielä toisen erän loppuun. Veli-Matti Junttila toimi maalintekijänä maalin edestä, Marko Määtän ollessa syöttäjänä, ja näin toiselle erätauolle lähdettiin jälleen tasatilanteesta 3-3.

Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen erä päättyi. Molemmat joukkueet saivat vaarallisia tilanteita, mutta molemmissa päissä maalivahdit torjuivat hyvin ja estivät lisämaalien teon. Marko Määttä vei Pedot ottelussa 4-3 johtoon ja Veli-Matti Junttila antoi maaliin syötön. Illan viimeisen maalin ja Petojen voiton sinetöi hurjassa vireessä oleva Timo Yrttiaho, ratkaisevan syötön maaliin tarjoili Jari Tikkanen. Suola tarjosi vielä Pedoille mahdollisuutta lisämaaleihin ottamalla loppuun pari jäähyä, mutta hyvästä painostuksesta huolimatta palloa ei enää maaliin saatu.

Kauden kolmas harjoituspeli tarjosi tähän asti kovinta vauhtia ja tasaisinta vääntöä. Petojen maalivahtipeli oli jälleen mainiota, eikä maalivahti voinut maaleille mitään. Kolmen kentällisen vauhdikaspeli toimi hyvin ja liikettä riitti jälleen läpi koko ottelun. Pelaajien asenne ja voitontahto oli tänään myös korkealla, joka ratkaisi voiton meille.

Petojen Maalit:

1-1 Tuomas Jokisaari (Matti Norrkniivilä)
2-2 Rauno Ojakoski (Tuomas Jokisaari)
3-3 Veli-Matti Junttila (Marko Määttä)
4-3 Marko Määttä (Veli-Matti Junttila)
5-3 Timo Yrttiaho (Jari Tikkanen)

Petojen Jäähy: Veli-Matti Junttila 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Tuomas Jokisaari ***
Juha-Matti Mustonen **
Rauno Ojakoski *

Raadissa: Keijo Kärkkäinen, Matias Lehtonen, Samuli Mikkola

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: