jump to navigation

Sahtiankat SBT vs. SBT Peto 3-8 lokakuu 8, 2006

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

8.10.2006 Lapin Urheiluopisto, Rovaniemi

Rovaniemen turnauksen ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Sahtiankat SBT Oulusta. Hieman siipirikkoisen Pedon vahvuudesta puuttui tänään toinen maalivahti, kaksi pakkia ja kaksi hyökkääjää. Ensimmäiseen otteluun lähdettiin näin ollen kahdella hyökkäyskentällä ja kolmella puolustajalla.

Ottelun alussa Petojen jalat olivat todellakin jääneet pitkän automatkan vuoksi Ouluun. Liikkuminen ei ollut kummoista, mutta onneksi vastustajalla oli havaittavissa hieman samaa ongelmaa. Kun ottelussa oltiin kävelty 4.20 ensimmäinen maali näki päivänvalon. 0-1 Pedoille teki Yrttiaho ja syötön tarjoili Norrkniivilä. Hiljalleen Petojen jalat alkoivat toimia ja painopiste siirtyi enemmän vastustajan maalille. Sahtiankat saivat kuitenkin luotua ajoittain vaarallisia tilanteita ja ajassa 8.28 onnistuivat tasoittamaan ottelun. Petojen peli ei tästä kuitenkaan horjunut vaan onnistui luomaan vaarallisia hyökkäyksiä vastustajan maalille. Ajassa 10.51 Yrttiaho sivalsi Pedot jälleen ottelussa johtoon, tähän maaliin oivallisen poikittaissyötön tarjoili Jokisaari. Hetkeä myöhemmin sama kentällinen oli jälleen pahan teossa. Tällä kertaa maalin viimeisteli vapaalyöntikuviosta Jokisaari ja syötön maalinnurkalle tarjoili Norrkniivilä. Sahtiankat eivät aikoneet kuitenkaan antaa vielä periksi vaan onnistuivat kaventamaan ottelun 34 sekuntia myöhemmin. Molemmat maalivahdit olivat lopussa tarkkana eivätkä enää erässä palloja taakseen päästäneet, näin taukotilanteeksi jäi 2-3 Pedoille.


Toiseen erään Peto tuli ihan eri vauhdilla kuin ensimmäiseen. Hyökkäyksiä vyörytettiin kohti Sahtiankkojen maalia, mutta hyvin pelannut maalivahti piti vastustajaa mukana pelissä. Erän ainokaisen ja ottelun 2-4 maalin ampui Ojakoski puolustajan paikalta, syötön maaliin antoi tänään puolustajan paikalla pelannut Parviainen.

Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen loppui. Peto teki töitä ja vastustaja tuli perässä. Erän alkuun vastustaja pääsi yrittämään maalia ylivoimalla, mutta Petojen alivoima toimi hyvin eivätkä Sahtiankat onnistuneet maalinteossa. Ottelun seuraavasta maalista vastasi jälleen Petojen tehokentällinen: Jokisaari, Norrkniivilä, Yrttiaho. 5-2 maalin viimeisteli Jokisaari ja syötön tarjoili jälleen Norrkniivilä. Junttila tarkka laukaus pysäytti seuraavan kerran pelikellon ajassa 39.01 ja tilanne oli jo 2-6 Pedoille. Petojen kuudenteen maaliin ratkaisevan syötön antoi Parviainen. Sahtiankat saivat vielä kavennuksen aikaan vajaa puolitoista minuuttia myöhemmin. Vastustajan pyristelyn lopetti lopullisesti kaksi nopeaa maalia pari minuuttia ennen ottelun loppumista. 3-7 maalin viimeisteli Junttila, Tievan syötöstä. Ja vain seitsemäntoista sekuntia myöhemmin Parviainen ampui ottelun viimeisen maalin, johon Norrkniivilä antoi jo ottelun neljännen syöttöpisteensä.

Voiton nälkäinen Peto oli tänään vastustajaa parempi joka osa-alueella. Viimeistely oli tänään hyvää, kun hyviä paikkojakin saatiin paljon aikaiseksi. Joukkueen henki ja itseluottamus tekemiseen oli myös tänään korkealla. Muutamia turhia jäähyjä ja virheitä otteluun kuitenkin mahtui, mutta nämä eivät kuitenkaan olleet uhkana tänään voitolle.

Petojen Maalit:
0-1 Timo Yrttiaho (Matti Norrkniivilä)
1-2 Timo Yrttiaho (Tuomas Jokisaari)
1-3 Tuomas Jokisaari (Matti Norrkniivilä)
2-4 Rauno Ojakoski (Petteri Parviainen)
2-5 Tuomas Jokisaari (Matti Norrkniivilä)
2-6 Veli-Matti Junttila (Petteri Parviainen)
3-7 Veli-Matti Junttila (Jussi Tieva)
3-8 Petteri Parviainen (Matti Norrkniivilä)

Petojen Jäähyt: Jarno Niiranen 4min, Petteri Parviainen 2min, Jussi Tieva 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Matti Norrkniivilä 0+4 (+5) ***
Timo Yrttiaho 2+0 (+5) **
Tuomas Jokisaari 2+1 (+6) *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: