jump to navigation

SBT Peto vs. Torpedo Klobal 12-1 lokakuu 11, 2006

Posted by sbtpeto in Harjoitusottelut 2006-2007, Ottelut.
trackback

11.10.2006 Oulunsalo

Toinen kohtaaminen Torpedo Klobalia vastaan tälle kaudelle. Illan otteluun Peto sai kokoon yhtä vaille täyden miehityksen, kun ainoastaan hyökkääjä Marko Määttä puuttui kokoonpanosta. Peto on parantanut peliään joka pelissä tällä kaudella ja tänään oli lupa odottaa samaa.

Ensimmäiseen erään kovalla vauhdilla tullut Petolauma syöksyi heti tiukasti vastustajaansa kiinni, eikä antanut yhtään ylimääräistä tilaa. Torpedo oli heti alusta asti pinteessä ja piti vastustajan maalivahtia helteessä. Ottelun kaksi ensimmäistä maalia tehtaili Petojen tehokaksikko Tuomas Jokisaari ja Timo Yrttiaho. Jokisaari sai viimeisteli 1-0 maalin Yrttiahon hienosta syötöstä. Hetkeä myöhemmin osat vaihtuivat ja Yrttiaho latoi pallon maaliin Jokisaaren syötöstä. Kovasta painostuksesta huolimatta enempää ei erässä maaleja nähty ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteesta 2-0.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi. Peto vei ja vastustaja vikisi. Erän ensimmäisen maalin ampui kovalla laukauksella Petteri Parviainen hyvän karvauksen päätteeksi. Hetkeä myöhemmin tilanne oli jo 4-0, kun Rauno Ojakoski survoi pallon maaliin maalin edestä. Parviainen teki ottelun toisen maalinsa hetkeä myöhemmin Jari Tikkasen kanssa juonitusta vapaalyönnistä. Tämäkään ei vielä riittänyt Pedoille vaan Yrttiaho iski vielä kertaalleen erässä ja syötön maaliin antoi Jokisaari.

Kolmanteen erään lähdettiin jo ratkaisevan tuntuisista 6-0 lukemista. Erän alkuun Rauno Ojakoski teki illan toisen maalinsa ja laukoi pallon maaliin vapaalyönnin jälkeen, syötön maaliin antoi Jarno Niiranen. Hetkeä myöhemmin Torpedolle tarjottiin kavennus mahdollisuutta, kun tuomari vihelsi rangaistuslaukauksen. Petojen maaliin palannut Juho Yrjämä oli kuitenkin jälleen tarkkana, eikä päästänyt palloa taakseen. Tilanteesta seurasi kuitenkin 2 min jäähy, jolloin vastustaja liikutti palloa hyvin ja lopulta pisti pallon ensimmäisen kerran tänä iltana Petojen maaliin. Poikittaissyöttöön tulleelle vedolle ei hyvin pelannut Yrjämä mahtanut mitään. Petojen peli ei tästä kuitenkaan häiriintynyt, vaan iloisesti pelannut joukkue jatkoi painostusta vastustajan maalilla. 8-1 maalin ja hattutempun viimeisteli jälleen Yrttiaho, johon Jokisaari antoi syötön. Heti seuraavassa vaihdossa Jokisaari oli itse maalin tekijänä ja Matti Norrkniivilä toimi syöttäjänä. Pari minuuttia edellisestä Jarno Niiranen latasi pallon maalin edestä ohi vastustajan maalivahdin. Vapauttavan syötön maaliin tarjoili Norrkniivilä ja tilanne oli jo 10-1. Täysi kymppikään ei tuntunut tänään riittävän Pedoille vaan Jokisaari kruunasi illan hattutemppuun ja syöttäjänä tutkapari Yrttiaho. Illan viimeisen maalin ja Petojen maali-ilottelun lopetti Veli-Matti Junttila.

Nopeilla vaihdoilla kovaa tempoa ylläpitänyt Peto oli tänään todella nälkäinen, eikä antanut vastustajalle mitään mahdollisuutta. Petojen peli oli läpi koko ottelun rentoa ja vapautunutta, eikä suuria virheitäkään tullut. Onnistumisia tuli tänään paljon ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraavaksi vastaan asettuu sarja-avauksessa Pedoille uusi tuttavuus PudU. Vastustaja tulee varmasti olemaan astetta kovempi, eikä tämä ottelu saa jäädä liikaa mieleen leijumaan.

Petojen Maalit:

1-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)
2-0 Timo Yrttiaho (Tuomas Jokisaari)
3-0 Petteri Parviainen
4-0 Rauno Ojakoski
5-0 Petteri Parviainen (Jari Tikkanen)
6-0 Timo Yrttiaho (Tuomas Jokisaari)
7-0 Rauno Ojakoski (Jarno Niiranen)
8-1 Timo Yrttiaho (Tuomas Jokisaari)
9-1 Tuomas Jokisaari (Matti Norrkniivilä)
10-1 Jarno Niiranen (Matti Norrkniivilä)
11-1 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)
12-1 Veli-Matti Junttila

Petojen Jäähyt: Petteri Parviainen 2 min, Matti Norrkniivilä 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Tuomas Jokisaari ***
Timo Yrttiaho **
Petteri Parviainen *

Raadissa: Keijo Kärkkäinen, Samuli Mikkola, Toni Vähäjylkkä

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: