jump to navigation

PudU vs. SBT Peto 2-2 lokakuu 14, 2006

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

14.10.2006 Linnanmaa, Oulu

PudU vs. SBT Peto 2-2

Kauden 06-07 ensimmäinen turnaus ja ensimmäinen ottelu uudella sarjatasolla. Turnaukseen lähdettiin 13 pelaajan voimin. Avauspelissä vastaan asettui viime kaudella nelosdivaria tahkonnut Pudasjärven Urheilijat, josta Pedoilla ei ollut ennakkoon mitään tietoa.

Ottelun alkuun Peto tuli kovalla vauhdilla ja hyvällä sykkeellä. Tilanteita saatiin luotua vastustajan maalille, mutta viimeistely ei ollut kohdillaan. PudU pysyi hyvin liikkeessä mukana ja Peto maalissa pelannut Yrjämä oli heti alussa työllistettynä. Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalon ajassa 3.59 ja maalintekijänä Pudasjärven Urheilijat. Erä jatkui tasaisena vääntönä ja molemmissa päissä maalivahdit saivat olla tarkkana. Ajassa 13.55 Petojen kova työn teko vihdoin palkittiin. Tasoituksen iski Jokisaari maalin edestä, Ojakosken laukauksen jälkeen. Tasoitus pisti Petojen jalat taas liikenteeseen ja erän loppu oli hyvää Peto peliä. Palloa ei kuitenkaan enää maaliin saatu ja erätauolle lähdettiin tasatilanteesta 1-1.


Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen loppui. Pedot tekivät rajusti töitä, mutta vastustajan maali pysyi koskemattomana. PudU iski vaarallisilla vastahyökkäyksillä, mutta Yrjämä oli hereillä ja poimi pallot talteen. Erän ainoat merkinnät olivat molempien joukkueiden saamat rangaistukset. PudU pääsi yrittämään ylivoimaa kerran ja Pedot kahdesti. Kumpikaan joukkue ei onnistunut kuitenkaan hieromaan palloa maaliin ja maaleja ei erässä nähty.

Tasatilanteesta 1-1 lähdettiin ratkaisevaan erään. Petojen liike aiheutti ongelmia PudU:lle ja Peto hallitsi erän alkua. Ajassa 41.28 Parviainen ampui Pedot ottelussa ensimmäisen kerran johtoon, syötön maaliin antoi Jokisaari. Hetkeä myöhemmin Pedoille tuomittiin 2 min jäähy ja PudU sai tasoitusmahdollisuuden. PudU ei kauaa aikaillut, vaan tarvitsi vain viisi sekuntia ylivoimaa ja pallo löytyi Peto maalista. Tilanne oli jälleen tasan ja erää jäljellä enää kaksi ja puoli minuuttia. Peto koitti raivoisasti vielä maalia, eikä aikonut tyytyä tasapeliin. PudU tarjosi vielä Pedoille oljenkortta ottamalla ottelun loppuun jäähyn. Pedot pääsivät pelaamaan ottelun lopun ylivoimalla ja onnistuivat luomaan pari hyvää maalipaikkaa, mutta palloa ei kuitenkaan enää maaliin saatu. Summerin soidessa tilanne oli siis 2-2 ja pisteet jaettiin.

Kauden ensimmäisessä pelissä pallo tuntui hieman polttavan lavassa ja ottelussa tuli muutamia helppoja virheitä. Viimeistelykään ei ollut tänään aivan terävimmillään, vaikka hyviä maalipaikkoja saatiin luotuakin. Hieman ottelusta jäi hampaankoloon, mutta tasapeli avauspelissä maistui kuitenkin ihan tyydyttävältä suoritukselta.

Petojen Maalit:
1-1 Tuomas Jokisaari (Rauno Ojakoski)
1-2 Petteri Parviainen (Tuomas Jokisaari)

Petojen jäähyt: Jarno Niiranen 2min, Samuli Korpela 2 min, Rauno Ojakoski 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Tuomas Jokisaari 1+1 ***
Juho Yrjämä **
Petteri Parviainen 1+0 *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: