jump to navigation

SBT Firefoxes vs. SBT Peto 3-3 lokakuu 14, 2006

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

14.10.2006 Linnanmaa, Oulu

Päivän toisessa koitoksessa vastaan asettui SBT Firefoxes Oulusta. Myös viime kaudella vitosta pelannut Firefoxes oli Pedoille uusi tuttavuus, eikä joukkueesta ollut tietoa. Otteluun lähdettiin samalla koostumuksella, kuin päivän ensimmäiseen peliinkin.

Ottelun alku sai Petojen kannalta surkean alun, kun jo 15 sekunnin pelin jälkeen pallo oli ensimmäisen kerran petojen maalissa. Petojen puolustus pelasi huolimattomasti ja vastustajan pelaaja pääsi siirtämään pallon maaliin maalin edestä. Sisuuntunut Peto lähti hakemaan raivoisasti tasoitusta ja vyörytti hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia. Ajassa 10.49 Yrttiaho onnistui ohittamaan ensimmäisen kerran vastustajan maalivahdin ja tilanne oli tasan, syötön maaliin antoi Jokisaari. Heti perään Pedoille tuomittiin kuitenkin 2 min rangaistus ja Firefoxes pääsi yrittämään maalitekoa miesylivoimalla. Kauaa ei ehtinyt ylivoima pyöriä ja pallo saatiin kaivaa toisen kerran Petojen maalista. Enää ei maaleja erässä tullut ja tauolle mentiin tilanteessa 2-1.


Erän alkuun Peto sai heti muutaman hyvän maalipaikan, mutta vastustajan maalivahti oli tarkkana ja poimi Petojen vedot. Ajassa 23.41 vastustaja joutui rikkomaan Peto pelaajaa maalipaikassa ja tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus. Laukausta lähti suorittamaan Parviainen, joka ei kuitenkaan onnistunut yrityksessään. Pedot pääsivät kuitenkin pelaamaan ylivoimaa, mutta kuviot olivat hieman hukassa eikä kovin vaarallisia paikkoja onnistuttu luomaan. Kun ottelua oli pelattu 27.03 onnistui Peto vihdoin tasoittamaan ottelun. Maalintekijänä Samuli Korpela ja syöttäjänä Junttila. Pelikellon näyttäessä 30.00 taukotilanne oli tasan 2-2.

Kolmannen erän alussa Peto jälleen uinui ja vastustaja rankaisi. Tällä kertaa erää ehdittiin pelata 34 sekuntia ja jälleen Peto oli takaa-ajo asemassa. Petojen peli ei kuitenkaan mennyt tästä sekaisin ja laadukkaita tilanteita saatiin vastustajan maalille. Kun viimeistä erää oli pelattu 5 min joutui Petojen puolustus rikkomaan vastustajan pelaajaa ja tilanteesta seurasi rangaistuslaukaus. Tämän kuitenkin maalivahti Yrjämä hoiti ja tilanteena säilyi 3-2. Firefoxes pääsi vielä pelaamaan 2 min ylivoimalla, mutta Petojen alivoima toimi hyvin ja kesti tämän alivoiman. Heti kun Peto oli tullut täysilukuiseksi, Tikkasen komea veto puolustajan paikalta räjäytti potin ja ajassa 37.44 peli oli jälleen tasan. Peto sai vielä loppuun pari maukasta maalipaikkaa, mutta kovasta yrityksestä huolimatta pallo ei enää löytänyt tietään maaliin ja ottelu loppui tilanteeseen 3-3.

Ottelussa joukkueen omanpään peli oli ajoittain pahasti hukassa ja keskittyminen kateissa. Varsinkin erien alut tuntuivat olevan tänään tuskaa joukkueelle. Tässäkään pelissä ei viimeistely ollut vielä sillä tasolla, mitä on totuttu näkemään. Tasatulokseen voi olla kuitenkin ihan tyytyväinen, koska kolmesti onnistuttiin nousemaan tasoihin.

Päivän ottelut näyttivät, että sarjasta on tulossa todella tasainen ja joka pelissä pitää olla hereillä, jos pistetiliä meinaa kasvattaa. Tästä lähdetään seuraavaksi kohti Rovaniemeä, jossa seuraava turnaus pelataan 28.10. Vastassa silloin SBT Sahtiankat ja SBT Firefoxes.

Petojen Maalit:
1-1 Timo Yrttiaho (Tuomas Jokisaari)
2-2 Samuli Korpela (Veli-Matti Junttila)
3-3 Jari Tikkanen
Petojen Jäähyt: Jussi Tieva 2min, Jarno Niiranen 2 min, Jari Tikkanen 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Jari Tikkanen 1+0 ***
Samuli Korpela 1+0 **
Joni Taipaleenmäki 0+0 *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: