jump to navigation

SBT Peto vs. SBT Suola 3-1 marraskuu 14, 2006

Posted by sbtpeto in Harjoitusottelut 2006-2007, Ottelut.
trackback

14.11.2006 Oulunsalo

Kauden toinen kohtaaminen Suolaa vastaan tällä kaudella. Peto joutui lähtemään otteluun hieman vajaamiehisenä, mutta kasaan saatiin kuitenkin kaksi täyttä kentällistä.

Ottelun ensimmäiseen erään molemmat joukkueet tulivat kovalla liikkeellä. Erä oli tasaista vääntämistä ja molempien joukkueiden puolustuspään pelaaminen toimi hyvin. Erän ainokaisen maalin teki Suola, vaikka molemmissa päissä riitti hyviäkin maalipaikkoja. Suolan pelaajan tarkalle vedolle, hyvin maalissa pelannut Mustonen ei voinut mitään.

Toiseen erään Peto löysi uudenvaihteen ja onnistui luomaan vaarallisia maalipaikkoja. Palloa ei kuitenkaan onnistuttu saamaan maaliin asti kovasta yrityksestä huolimatta, joten toinenkin erä tahkottiin ilman maaleja. Myöskään Suola ei päässyt tolppaa lähemmäksi ja viimeiseen erään lähdettiin Suolan johtoasemasta.

Kolmanteen erän alkuun Peto jatkoi vahvaa liikettä ja sai ottelua hieman hallintaan. Joukkue sai ansaitun tasoituksen, kun Junttila laukoi Petojen illan ensimmäisen maalin. Maaliin syötön tarjoili Niiranen. Erä jatkui Petojen hienoisessa hallinnassa ja maalivahti Mustonen poimi vastustajan muutamat tilanteet varmasti kiinni. Pedot ensimmäisen kerran ottelussa vei johtoon Yrttiaho. Hetkeä myöhemmin Parviainen latasi pallon kolmannen kerran Suolan maaliin ja tilanne oli 3-1 Pedoille. Syötön 3-1 maaliin antoi ottelussa 1+1 tehnyt Junttila. Vastustaja tuli lopussa vielä kovasti päälle, mutta Petojen puolustus pysyi tiiviinä ja lopputulokseksi kirjattiin 3-1.

Tänään saatiin luotua paljon maalipaikkoja ja paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla paljon enemmän. Puolustuspään peli toimi tänään mallikkaasti, sekä maalivahti torjui erittäin hyvin. Myös kaksi alivoimaa kestettiin ja myös se osa-alue oli tänään kunnossa. Ainut huolenaihe joukkueelle tuli, kun joukkueen tämän kauden ykköstykki Jokisaari loukkasi nilkkansa.

Petojen Maalit:

1-1 Veli-Matti Junttila (Jarno Niiranen)
2-1 Timo Yrttiaho
3-1 Petteri Parviainen (Veli-Matti Junttila)

Petojen Jäähyt: Joukkuerangaistus 2min, Jarno Niiranen 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Veli-Matti Junttila ***
Petteri Parviainen **
Juha-Matti Mustonen *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: