jump to navigation

SBT OPUS vs. SBT Peto 4-1 marraskuu 25, 2006

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

25.11.2006 Liikuntakeskus, Oulunsalo

Iltapäivän toisessa pelissä vastaan asettui jo harjoitusottelussa kaadettu SBT OPUS. Pelistä odotettiinkin helpompaa ja pukukopissa puhuttiinkin jo ”varmasta voitosta”.

Ottelu lähtikin hyvin käyntiin Pedoilta ja ajassa 2.49 pallo oli ensimmäisen kerran OPUS maalissa. Maalintekijänä Jokisaari ja syöttäjänä Parviainen. Tämän jälkeen Petojen peli kuitenkin lopahti ja vastustaja tuli peliin mukaan. Kymmenen minuutin kohdalla OPUS sai ensimmäisen kerran pallon Petojen maaliin. Puoli minuuttia myöhemmin pallo kaivettiin uudestaan Petomaalista ja ainekset floppiin oli valmiina. Enempää tilastomerkintöjä ei erässä enää nähty.

Toiseen erään lähdettiin 2-1 tappioasemasta. Erätauolla pidetyssä palaverissa oli päätetty nostaa pää jälleen pystyyn ja ryhtyä taistelemaan pisteistä. Petojen peli ei kuitenkaan ensimmäisen erän lopusta paljon muuttunut. Kentällä toisessa erässä nähtiin vain SBT OPUS ja surffaileva Petojoukko. Erän ainoan maali teki OPUS ajassa 18.27.

Kolmas erä pelailtiin samalla kaavalla, eikä Petojen taisteluilmeestä ollut minkäänlaista havaintoa. OPUS pelasi järkevästi ja teki erän ainoan maalin, kun pelikello näytti aikaa 36.20. Lopussa Petojen hermotkin hieman paloivat ja pari turhaa jäähyäkin tuli. Ottelu päättyi 4-1 ja kauden ensimmäinen häviö oli tullut.

Kauden heikoin esitys koko joukkueelta. Joukkueessa ei ollut tänään edes tahtoa eikä halua voittaa ottelua. Tällaisia otteluita ei kärsi tulla lisää!!! Lisäksi ottelussa loukkaantui kaksi tärkeää pelimiestä, joten lopputulos oli täydellinen.

Petojen Maali:
1-0 Tuomas Jokisaari (Petteri Parviainen)

Petojen Jäähyt: Marko Määttä 4min, Jarno Niiranen 2min, Jari Tikkanen 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
SBT OPUS ***
Toimitsijoiden kellosekoilut **
Alivoimapeli *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: