jump to navigation

SBT Peto vs. SBC Levi 3-3 marraskuu 25, 2006

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

25.11.2006 Liikuntakeskus, Oulunsalo

Kauden kolmas turnaus järjestettiin Oulunsalossa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui SBC Levi. SBC Levi on Pedoille uusi tuttavuus ja näin ollen historian ensimmäinen kohtaaminen oli edessä. Levi oli ennen kolmatta turnausta pisteen edellä Petoja ja tätä etumatkaa lähdettiin kuromaan heti ensimmäisessä ottelussa kiinni.

Pedot lähtivät otteluun kovalla karvauksella ja hyvällä vauhdilla. Levi oli joutunut lähtemään aikaisin aamulla liikenteeseen ja tarkoituksena oli heti alussa juosta vastustaja kumoon. Alku näyttikin lupaavalta ja Pedot onnistuivat rakentelemaan pari vaarallista tilannetta Levin maalille. Ajassa 5.11 pallo löysi viimein tiensä maaliin. Maalin laukoi Tikkanen ja syötön maalin antoi Simo Korpela. Heti seuraavassa vaihdossa Pedoille tuomittiin kahden minuutin jäähy. Levi pääsi otteluun hyvin mukaan ja sai ylivoimalla pallon pyörimään Peto alueella. Petojen alivoimapeli oli kuitenkin hyvää, eikä vastustaja saanut palloa maaliin. Yhdeksän minuutin kohdalla Pedoille sattui omassa päässä paha merkkausvirhe, jonka Levi käytti tehokkaasti hyväkseen ja onnistui tasoittamaan ottelun. Levi tuli erän lopun kovalla sykkeellä ja sai otetta pelistä. Vastustaja pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen vielä ensimmäisen erän lopussa ja iski johtomaaliin vain 28 sekuntia ennen erätaukoa.

Levin 2-1 johtomaali tuli todella pahaan paikkaan juuri ennen erätaukoa. Petovalmennus yritti erätauon aikana luoda henkeä joukkueeseen ja sytyttää Pedon heti erän alkuun taistelemaan. Erän alku ei kuitenkaan ollut Petojen vaan Levi painoi kovasti päälle ja ahdisti Pedon nurkkaan. Petolauma ei saanut omaa peliä mitenkään toimimaan ja niinpä vastustaja iski numeroiksi jo 1-3 kun erää oli pelattu seitsemän minuuttia. Petojen peli jatkui aneemisena ja peli muistutti lähinnä sunnuntaipelailua. Erän loppuun saatu kavennusmaali kuitenkin käänsi kelkan suunnan. Ajassa 29.36 petopuolustus toimitti pallon maalille, jossa ensimmäisenä irtopallossa oli Junttila. Junttila siirsi hallitusti pallon maaliin ja syöttöpisteen tärkeään kavennusmaaliin sai Samuli Korpela. Erän lopussa Pedot saivat vielä kahden minuutin rangaistuksen, mutta Petojen puolustuspeli oli rautaa ja kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 2-3 Leville.

Petolauma joutui aloittamaan kolmannen erän alivoimalla. Peto taisteli hyvin alivoiman, eikä Leviä päästetty vaarallisiin maalintekopaikkoihin. Petojen peli oli saanut uutta vauhtia maalin jälkeen ja jälleen pelissä oli ideaa mukana. Kolmen minuutin pelin jälkeen yritys ja taistelu viimein palkittiin, kun Samuli Korpelan ohjaus painui vastustamattomasti vastustajan maaliin. Hyvän esityön tasoitusmaaliin teki Parviainen. Peto sai edelleen painetta vastustajan maalille, mutta ei onnistunut saamaan palloa maaliin. Pedoille tarjottiin vielä voittomaalia myös ylivoimalla, mutta kovin vaarallisia tilanteita ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Molemmilla joukkueilla oli vielä ottelun lopussa omat paikkansa, mutta molemmat maalivahdit torjuivat hyvin ja estivät lisämaalien synnyn. Ja kun ottelussa ei enää maaleja nähty päädyttiin pistejakoon ja lopputilanteeksi kirjattiin 3-3.

Todella tärkeä peli, josta lähdettiin voittoa hakemaan. Tänään joukkueelle tuli kuitenkin liikaa virheitä, joista vastustaja armotta rokotti. Toisen erän loppu ja kolmannen erän alun taistelu oli kuitenkin jo ihan tyydyttävää peliä. Totuus kuitenkin on että Levi pitää kaataa, mikäli ylöspäin sarjataulukossa mielii. Toinen kohtaaminen joukkueiden välillä on vasta viimeisessä turnauksessa ja ottelu tulee varmasti olemaan vähintäänkin yhtä tiukkaa vääntöä.

Petojen Maalit:
1-0 Jari Tikkanen (Simo Korpela)
2-3 Veli-Matti Junttila (Samuli Korpela)
3-3 Samuli Korpela (Petteri Parviainen)

Petojen Jäähyt: Rauno Ojakoski 2min, Simo Korpela 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Juho Yrjämä MV ***
Samuli Korpela 1+1 (+1) **
Jari Tikkanen 1+0 (-1) *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: