jump to navigation

SBT Peto vs. Ruukin Into 4-2 joulukuu 16, 2006

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

16.12.2006 Liikuntahalli, Pudasjärvi

Iltapäivän toiseen peliin vastaan juoksi Ruukin Into. Into oli johtanut ylivoimaisesti sarjaa ennen pistevähennyksiä (edustusoikeudettomien pelaajien peluutus). Ennen Pudasjärven turnausta Into oli kolmantena ja tasapisteissä sarjaa johtavan Pedon kanssa.

Lohkon kärkikamppailun ensimmäinen erä tarjosi heti alkuun vaarallisia tilanteita. Into pääsi alussa hieman niskan päälle ja maalipaikkoihin, mutta Peto maalissa torjunut Yrjämä lannisti Innon yritykset. Erän vanhetessa Peto pääsi paremmin mukaan peliin ja onnistui luomaan muutamia tilanteita Innon maalille. Palloa ei kuitenkaan Petokaan vielä saanut maaliin asti ja tilanteena säilyi 0-0.

Erä jatkui tasaisena vääntönä aina erän lopulle asti. Ajassa 12.52 Pedoille tuomittiin kahden minuutin rangaistus ja Into pääsi ensimmäisen kerran ylivoimalle. Into sai ylivoimalla vaarallisen pyörityksen aikaiseksi, jonka päätteeksi Into onnistui maalin edestä tekemään ottelun avausmaalin. Erän viimeinen minuutti oli sitten Pedoille todella ”sysimusta”. Ensin Into onnistui ylivoimalla ja heti seuraavassa vaihdossa Petojen kapteeni Ojakoski loukkaantui pahannäköisesti. Innolle tuomittiin tilanteesta kahden minuutin jäähy ja Petokapteenin kausi on ohi. Ylivoima ei tuottanut erän lopussa kuitenkaan tulosta ja erätauolle lähdettiin tilanteesta 0-1.

Toiseen erään juoksi kentälle uudesti syntynyt Petolauma. Taisteluhengen päälle saanut joukkue loi tilanteita Innon maalille ja hallitsi hienoisesti pelitapahtumia. Kova yritys viimein palkittiin ajassa 25.47, kun Parviainen laukoi pallon vastustamattomasti ohi Innon maalivahdin. Hyvän syötön Petojen avausmaaliin tarjoili Taipaleenmäki.

Hetkeä myöhemmin Peto meni ottelussa ensimmäisen kerran johtoon, kun Samuli Korpela ohjasi pallon taidokkaasti maaliin. 2-1 maaliin syötön antoi Simo Korpela ja peliä oli pelattu 29.14. Ja kun maalihanat oli saatu auki, kauaa ei seuraavaa maalia tarvinnut odottaa. Parviainen laukoi pallon kohti maalia ja Jokisaari oli ensimmäisenä irtopallossa. Jokisaari tälläsi pallon suoraan ilmasta ohi maalivahdin ja edellisestä maalista ehti kulua vain 15 sekuntia. Erän loppuun Peto pääsi vielä nopeaan vastahyökkäykseen. Pallo pelattiin lopulta Junttilalle, joka onnistui pistämään pallon maaliin. Ratkaisevan syötön maaliin antoi Määttä ja toista erää ehti jäädä jäljelle vain kaksi sekuntia. Näin ollen Peto poistui erätauolle kolmen maalin johdossa.

Kolmanteen erään Peto lähti samalla kovalla taistelulla ja puolustamaan kolmen maalin johtoa. Into lähti raivokkaasti kuromaan takaa Petojen etumatkaa ja Yrjämä sai olla valppaana maalillaan. Petojen tiukka puolustuspaketti ja järkevä pelaaminen piti erän viime minuuteille asti. Ajassa 43.30 Pedoille vihellettiin kahden minuutin rangaistus, jonka aikana Into onnistui kaventamaan pelin. Tämän lähemmäs Into ei kuitenkaan tänään täyttä pistepottia päässyt ja Peto vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä.

Joukkue taisteli tänään loistavasti ja nousi maalin takaa-ajosta 4-2 voittoon. Jälkimmäinen peli osoitti, että kun joukkue saa hengen päälle, niin sitä on todella hankala pysäyttää. Turnauksesta jäi käteen paljon positiivista, mutta joukkoon mahtui myös ikäviä tapahtumia. Peto menetti kapteeninsa ja miehet alkavat käydä vähiin.

Petojen Maalit:
1-1 Petteri Parviainen (Joni Taipaleenmäki)
2-1 Samuli Korpela (Simo Korpela)
3-1 Tuomas Jokisaari (Petteri Parviainen)
4-1 Veli-Matti Junttila (Marko Määttä)

Petojen Jäähyt: Petteri Parviainen 4min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Petteri Parviainen 1+1 (+3) ***
Juho Yrjämä MV **
Jari Tikkanen 0+0 (+3) *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: