jump to navigation

SBT Peto vs. Merikoski SBT III 4-5 tammikuu 13, 2007

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

13.1.2007 Linnanmaan liikuntahalli, Oulu

Kauden ensimmäinen ottelu sarjassa Merikosken ”ikämiehiä” vastaan. Harjoitusottelussa Peto oli peitonnut Merikosken 7-3. Sarjapeleissä taitava Merikoskenjoukkue on esittänyt viime aikoina varsin hyviä otteita ja niinpä tiedossa oli mielenkiintoinen peli.

Ensimmäiseen erään Peto päätti lähteä juoksemaan Merikoskelta jalkoja alta. Ottelu saikin hyvän alun Petojen kannalta, kun Junttila teki hienon yksilösuorituksen ja päätti sen maaliin. Ottelua oli ehditty pelata vain 46 sekuntia ja peli 1-0 Pedoille. Hyvin palloa liikutellut Merikoski pääsi kuitenkin takaiskusta huolimatta peliin hyvin mukaan ja tasoitti ottelun ajassa 3.17.

Tasoituksen jälkeen Peto oli hetken ahdingossa, mutta puolustus- ja maalivahtipeli toimi hyvin ja tilanne säilyi tasoissa. Petojen taistelu sai palkinnon ajassa 10.48, kun Jokisaari laukoi pallon maaliin ja vei jälleen Pedot johtoon. Kauaa ei kuitenkaan iloa riittänyt, kun Merikoski jälleen tasoitti ottelun. Ensimmäiseen erään ei enempää tilastomerkintöjä mahtunut ja tasainen erä päättyi lukemiin 2-2.

Toiseen erään hyökkäsi uuden innon saanut Peto. Peli ehti vanhentua vain minuutin ja 19 sekuntia, kun pallon oli ensimmäisen kerran vastustajan maalissa. Maalin tekijänä Parviainen ja hyvän syötön maaliin tarjoili Jokisaari. Merikoski käytti tässä vaiheessa myös aikalisänsä ja yritti herätellä joukkuetta. Petojen hyvä liike kuitenkin piti ja tilanteita saatiin Merikosken maalille. Seuraavan kerran pelikello pysähtyi aikaan 22.33. Illan tehomies Jokisaari laukoi ottelun toisen maalinsa ja tällä kertaa maaliin syötön antoi edellisen maalin tehnyt Parviainen.

Merikoski pääsi peliin paremmin mukaan Petojen maalin jälkeen. Peto ei päässyt läpi Merikosken hyvin toimineesta puolustuspelistä ja varsinkin keskialueen ylittäminen oli vaikeata. Samalla Merikoski liikutti hyvin palloa ja Peto juoksi pallon perässä. Erässä nähtiin vielä Petojen jäähy, jonka aikana puolustus toimi hyvin ja takaiskulta vältyttiin.

Kolmannessa erässä Petojen jaloissa alkoi jo hieman ottelu näkymään. Merikoski näki tilaisuutensa ja painoi kovasti päälle. Peto oli erässä täysin puolustus kannalla, eikä tilannetta helpottanut yhtään tuomaritoiminta. Varsinkin toisella tuomareista näytti olevan jotain Petojen pelityyliä vastaan.

Petojen puolustus onnistui kestää lähes täyden ajan, kunnes ajassa 42.15 Merikoski sai ansaitun kavennusmaalin. Heti seuraavassa vaihdossa Pedoille tuomittiin vähintäänkin kyseenalainen rangaistus. Hetkeä myöhemmin Merikoski pyöritti pallon Petojen maaliin, mikä oli pelin käännekohta. Petojen suu alkoi käydä ja turhautumista oli havaittavissa, mikä ei luonnollisesti auttanut yhtään pelaamista. Vahvan vaihteen saanut Merikoski vyörytti hyökkäyksiä kohti Petomaalia ja Yrjämä sai taistella maalilla. Merikosken mylly tuotti ajassa 43.05 ottelun johtomaalin ja näin Petojen kahden maalin johto oli kuivunut kasaan. Enempää ei ottelussa maaleja nähty ja Merikoski kuittasi kauden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä lukemin 4-5.

Petojen vahva alku ei riittänyt tänään vahvasti pelannutta Merikoskea vastaan. Varsinkin Petojen keskialueen pelaaminen oli tänään luokatonta ja pallon menetyksiä tuli liikaa. Osansa moitteista saa myös ottelun tuomarityöskentely, joka ei ollut tänään tasapuolista loppuun asti. Paremmin pelannut joukkue kuitenkin väänsi tänään voiton ja ansaitsi sen.

Petojen Maalit:
1-0 Veli-Matti Junttila (ei syöttäjää)
2-1 Tuomas Jokisaari (ei syöttäjää)
3-2 Petteri Parviainen (Tuomas Jokisaari)
4-2 Tuomas Jokisaari (Petteri Parviainen)

Petojen Jäähyt: Jarno Niiranen 2min, Jari Tikkanen 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Tuomas Jokisaari 2+1 (+2) ***
Petteri Parviainen 1+1 (-1) **
Veli-Matti Junttila 1+0 (-1) *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: