jump to navigation

SBT Peto vs. Sahtiankat SBT 6-0 tammikuu 13, 2007

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

13.1.2007 Linnanmaan liikuntahalli, Oulu

Vuoden ensimmäiseen turnaus järjestettiin Linnanmaan liikuntahallilla Oulussa. Peto sai jalkeille otteluihin vain kahdeksan hyökkääjää ja kolme puolustajaa, kun Petojen uudella hankinnalla Ilkka Heikkisellä ei ollut vielä pelioikeutta uudessa seurassaan. Joukkueiden edellinen päättyi Petojen selvään 8-3 voittoon.

Peto valmistautui ja keskittyi huolellisesti ensimmäiseen otteluun. Ennen ottelua painotettiin, että alussa piti olla heti hereillä ja kova liike pitää saada heti päälle. Hyvä henki ja lataus oli aistittavissa heti erään lähdettäessä. Erä lähtikin Petojen kannalta hyvin käyntiin ja tilanteita saatiin luotua vastustajan maalille.


Sahtiankat oli alussa hyvällä liikkeellä ja sai muutamia hyviä tilanteita Petomaalille. Petojen puolustus pelaaminen oli kuitenkin hyvää ja Yrjämä maalissa poimi vedot hyppysiinsä. Ottelun avausmaali näki päivänvalon, kun Norrkniivilä veti pallon maaliin. Syötön maaliin tarjoili Yrttiaho ja peliä oli pelattu 10.52. Enempää tilastomerkintöjä ei erässä enää nähty ja erätauolle lähdettiin Petojen 1-0 johdossa.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen loppui. Peto painoi rajusti päälle ja Sahtiankat oli pinteessä. Vastustaja tarjosi jo vajaan kahden minuutin jälkeen Pedoille mahdollisuutta lisämaaleihin, kun joukkue sai kahden minuutin jäähyn. Petojen kuviot olivat kuitenkin hieman hukassa ja vaarallista pyöritystä ei saatu aikaiseksi. Kun ensimmäistä jäähyä oli jäljellä 41 sekuntia tuomittiin Sahtiankoille toinen jäähy. Pedot pääsivät kahden miehen ylivoimalle ja onnistuivat siirtelemään palloa hyvin. Viimeinen ajassa 19.03 Peto onnistui tekemään ylivoimamaalin. Maalintekijänä kokoonpanoon palannut Kettunen kauden ensimmäisellä maalillaan ja syötön maaliin tarjoili Norrkniivilä.

Edellisestä vain 15 sekuntia myöhemmin Peto pääsi vastahyökkäykseen, jossa Parviainen tarjoili ”namupassin” ja Samuli Korpela pääsi tälläämään pallon maalin. Nyt Peto oli saanut ison vaihteen päälle ja Sahtiankkojen maalivahti sai oli helteessä. 3-0 maalista ehti kulua vain reilu minuutti, kun Sahtiankkojen maalivahti sai seuraavan kerran poimia pallon maalista. Nyt maalitekijänä Jokisaari, joka taituroi pallon ilmasta maaliin. Loisteliaan syötön maaliin antoi Yrttiaho ja peli oli 4-0. Lisää oli luvassa jo ajassa 22.17, kun Jokisaari oli jälleen maalitekijänä. Syöttäjänä toimi jälleen Yrttiaho, joka saalisti jo ottelun kolmannen syöttöpisteensä. Tehoduo iski vielä kertaalleen erän lopussa ja Jokisaari sai viimeistellä illan hattutemppunsa. Illan kapellimestari Yrttiaho saalisti maaliin illan neljännen syöttöpisteensä.

Kolmanteen erään Peto lähti pelaamaan enemmän omanpään kautta ja turvaamaan ”varman” tuntuista voittoa. Sahtiankat eivät päässeet enää otteluun mukaan, vaikka muutaman hyvän tilanteen saivatkin aikaan. Petomaalissa torjunut Yrjämä oli kuitenkin huikeassa vireessä ja torjui kaikki vastustajan yritykset. Petojen puolustuspelaaminen onnistui loppuun asti ja Sahtiankat jäivät nollille. Enempää ei Petokaan onnistunut maaliverkkoa venyttämään ja loppusummerin soidessa tulostaululla oli komeat 6-0 voittolukemat.

Valmistautuminen peliin onnistui todella hyvin, mikä näkyi liikkeessä heti alusta lähtien. Viimeistely oli myös hyvää ja pelistä huokui itsevarmuus. Myös loistava maalivahti- ja puolustuspeli takasivat hienon voiton.

Petojen Maalit:
1-0 Matti Norrkniivilä (Timo Yrttiaho)
2-0 Iiro Kettunen (Matti Norrkniivilä) YV
3-0 Samuli Korpela (Petteri Parviainen)
4-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)
5-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)
6-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)

Petojen Jäähyt: Jari Tikkanen 4min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Juho Yrjämä MV ***
Timo Yrttiaho 0+4 (+4) **
Tuomas Jokisaari 3+0 (+3) *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: