jump to navigation

SBT Suola vs. SBT Peto 6-6 helmikuu 3, 2007

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

3.2.2007 Liikuntahalli, Oulunsalo

Iltapäivän toisessa ottelussa vastaan asettui, jo viiimekaudelta Pedoille hyvin tuttu SBT Suola Oulunsalosta. Peto ja Suola eivät olleet tälle kaudelle vielä sarjaotteluissa kohdanneet, mutta kahdessa harjoitusottelussa Peto oli ollut Suolaa parempi maalein 5-3 ja 3-1.

Ensimmäinen erään Peto lähti kovalla vauhdilla ja peli näytti vapautuneelta. Peli ehti vanhentua vain 20 sekuntia, kun pallo saatiin ensimmäisen kerran vastustajan maaliin. Ottelun avaus maalin teki Jokisaari ja syötön maaliin antoi Yrttiaho. Petojen vahva alku rynnistys toi seuraavan kerran tulosta jo 15 sekuntia myöhemmin. Tällä kertaa maaliverkkoa heilutti Simo Korpela ja syöttänä toimi Kettunen.

Petojen agressiivinen peli pakotti vastustajan täysin puolustuskannalle. Seuraavan kerran Peto pääsi juhlimaan maalia ajassa 4.40. Kolmas maali oli Jokisaaren käsialaa, joka oli pistepörssiä johtavan Jokisaaren 15 osuma tällä kaudella, ja syötön maaliin tarjoili Parviainen. Pari minuuttia myöhemmin Peto tarjosi Suolalle mahdollisuuden tulla mukaan peliin. Pedoille tuomittiin kahden minuutin rangaistus. Jäähyä ei ehtinyt kulua kuin 21 sekuntia, kun Peto pääsi alivoimalla vastahyökkäykseen. Komean hyökkäyksen päätteeksi Yrttiaho sai pistää pallon maaliin ja ratkaisevan syötön maaliin tarjoili Heikkinen. Suola ei onnistunut saamaan maalia ylivoimalla ja näin Peto säästyi takaiskulta.

Ajassa 11.38 Suola vihdoin onnistui saamaan pallon maaliin ohi Petomaalissa pelanneen Mustosen. Petojen peli ei tästä hätkähtänyt vaan kuittaus tuli nopeasti. Seitsemän sekuntia kavennusmaalista Jokisaari viimeisteli illan kolmannen maalinsa ja kruunasi hattutemppunsa. Syötön maaliin tarjoili tutkapari Yrttiaho. Enempää ei erässä maaleja nähty, vaikka tilanteita vielä riittikin.

Toinen erä ja tilanne 1-5 Pedoille. Erätauko tuli ilmeisesti huonoon saumaan Pedoille, sillä niin pahasti Petojen peli meni sekaisin. Taistelu loppui Petojen pelistä ja vastustaja iski kovasti päälle. Ensimmäisen kerran pallo kaivettiin Petomaalista ajassa 17.00. Suola sai maalista isonvaihteen päälle ja vyörytti hyökkäyksiä kohti Petomaalia. Mustosen hyvät torjunnat eivät maalilla auttaneet, kun joukkue ei onnistunut tukemaan maalivahtia. Niinpä ajassa 24.14 Suola maalasi tilanteeksi jo 3-5. Samalla Petovalmennus yritti herätellä joukkuetta ottamalla aikalisän. Aikalisä ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta ja Suola kavensi ottelun heti aikalisän jälkeen. Lisää ei erässä enää maaleja nähty ja erätauolle poistutiin tiukasta tilanteesta 4-5.

Erätauolla Petoa koitettiin jälleen herättää pelaamaan ja taistelemaan tärkeistä pisteistä. Tällä kertaa peliä onnistuttiin vähän rauhoittamaan ja pitkästä aikaa hyökkäyksiä saatiin kohti vastustajan maalia. Ajassa 31.48 nähtiin sitten päivän erikoisin maali. Yrttiaho toimitti pallon maalille, jossa Parviainen odotteli syöttöä. Pallo nousi kuitenkin Parviaisen rinnan korkeudelle ja pomppasi rintakehästä maaliin. Hetken miettimisen jälkeen, tuomarikaksikko päätti hyväksyä maalin.

Peto oli jälleen kahden maalin johdossa ja peli näytti iloisemmalta. Ilo jäi kuitenkin lyhyt aikaiseksi, kun toinen tuomareista näki, että Petojen pelaaja oli ollut maalivahdin alueella ja tuomitsi tilanteesta rangaistuslaukauksen. Suolan kapteeni lähti kuljettamaan palloa ja pisti pallon varmasti maaliin ohi Mustosen. Erän loppu jätkui tasaisena vääntönä loppuhetkille asti. Molemmilla joukkueilla oli omat tilanteensa tehdä maali, mutta maalivahdit torjuivat hyvin ja pitivät maalinsa puhtaana. Jälleen kerran Peto kesti melkein täydet 45 minuuttia. Peliä oli jäljellä enää 14 sekuntia, kun Suola sai läheltä Petomaalia vapaalyönnin. Petojen muurissa oli kuitenkin pallon mentävä aukko, jonka vaparinantaja huomasi ja pisti pallon tarkasti suoralla vedolla maaliin. Jälleen Peto oli menettänyt tärkeän voiton helppon virheeseen ja ottelu päättyi tasatulokseen 6-6.

Petojen murskaava ensimmäinen erä oli ehkä parasta Petoa tällä kaudella. Pallo liikkui hyvin ja puolustus toimi mallikkaasti. Sitten taisi hieman hyvän olon tunne hiipiä mieleen, sillä niin totaalinen romahdus tapahtui pelissä. Myös Petojen vapaalyönti pelaaminen oli luokatonta vastustaja iski liian monta maalia liian helposti. Tasapeli kuitenkin tarkoittaa, että Peto taistelee edelleen lohkon kärkitiloista. Turnauksen jälkeen Into nousi kärkeen, mutta Peto vaanii vain pisteen päässä. Joten mielenkiintoa riittää vielä kauden loppuun asti.

Petojen Maalit:

1.Erä
1-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)
2-0 Simo Korpela (Iiro Kettunen)
3-0 Tuomas Jokisaari (Petteri Parviainen)
4-0 Timo Yrttiaho (Ilkka Heikkinen) AV
5-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)

2.Erä
Ei maaleja

3.Erä
6-4 Petteri Parviainen (Timo Yrttiaho)

Petojen Jäähy: Jari Tikkanen 2min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Tuomas Jokisaari 3+0 (+4) ***
Timo Yrttiaho 1+2 (+4) **
Jari Tikkanen 0+0 (+0) *

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: