jump to navigation

OSB vs. SBT Peto 11-7 helmikuu 23, 2007

Posted by sbtpeto in Harjoitusottelut 2006-2007, Ottelut.
trackback

22.2.2007 Nallisport

Nallisportissa pelatussa ottelussa vastaan asettui OSB Oulusta, joka pelaa tällä hetkellä III.divisioonaa. Ottelu toimi siis hyvänä mittarina Petojen todellisesta iskukyvystä tällä hetkellä. Otteluun ei saatu kaikkia miehiä, ottelun aikaisen ajankohdan vuoksi, joten peliin lähdettiin vain yhdeksän pelaajan voimin.

Ensimmäisen erän alkuun Petolauma taisi vähän ”pelätä” vastustajaa, sillä OSB takoi 3-0 lukemat taululle pikatahtiin. Hiljalleen myös Peto uskaltautui pelaamaan omaa peliään ja tulostakin alkoi syntyä. Heikkinen teki Petojen avausmaalin Kettusen syötöstä. OSB kuitenkin kasvatti johtoaan hetkeä myöhemmin ja tilanne oli 4-1. Peto sai erän lopulla juonesta paremmin kiinni ja onnistui luomaan vaarallisia tilanteita OSB:n maalille. Parviainen teki Petojen toisen maalin ennen erän päättymistä ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 4-2 OSB:lle.

Erätauon jälkeen kaukaloon syöksyi uudestisyntynyt Peto. Peto laittoi jalat liikkumaan ja iski nopeaan tahtiin kaksi maalia ja pelin tasoihin. Kolmannen maalin teki Samuli Korpela, johon Matti Norrkniivilä antoi syötön. Tasoitusmaalin iski viime peleissä kovassa iskussa ollut Kettunen ja syöttäjänä maalissa toimi Jokisaari.

Tasatilanteessa Petojen peli taas kuitenkin meni sekasin ja vastustaja käytti todella tehokkaasti Petojen virheet hyväkseen. OSB iski kaksi nopeaa maalia vastahyökkäyksillä ja peli oli 6-4. Junttila toi vielä toivon kipinää iskemällä Pedot jo maalin päähän. Maalin syöttäjänä illan toisella tehopisteellään Samuli Korpela. OSB näytti kuitenkin Pedoille mallia, miten erä pitää pelata loppuun asti. Vastustaja teki taukotilanteeksi 7-5 vain viisi sekuntia ennen erän loppumista.

Kolmanessa erässä Petojen jalka alkoi jo painaa ja vastustaja tuli kovaa päälle. OSB teki jälleen kaksi maalia nopeaan tahtiin ja Petojen selkärangasta alkoi jo kuulua napsahduksia. Heikkinen teki illan toisen maalinsa ja toi Pedot kolmen maalin päähän. Vastustaja näytti erinomaista viimeistely taitoaan vain hetkeä myöhemmin. Petojen merkkauspeli petti ja ylivoima hyökkäyksiin päässyt OSB iski nopeasti kaksi maalia ja tilanne oli jo 11-6. Parviainen iski loppu lukemiksi 11-7 ja syöttäjänä Kettunen illan toisella maalisyötöllään.

OSB näytti olevansa vaarallinen joukkue varsinkin hyökkäyspäässä ja viimeistelyssä asteen edellä. Petojen peli oli tänään välillä todella sekasin ja varsinkin puolustuspelaaminen unohtui täysin. Hyökkäyspeli toimi kuitenkin varsin mallikkaasti aika-ajoin, joka antaa toiveita viikonlopun peleihin. Poissaolot näkyivät myös pelissä, mikä ei kuitenkaan ollut ottelun ratkaisu vaan OSB oli tänään parempi.

Petojen Maalit:

1.Erä
3-1 Ilkka Heikkinen (Iiro Kettunen)
4-2 Petteri Parviainen (Tuomas Jokisaari)

2.Erä
4-3 Samuli Korpela (Matti Norrkniivilä)
4-4 Iiro Kettunen (Tuomas Jokisaari)
6-5 Veli-Matti Junttila (Samuli Korpela)

3.Erä
9-6 Ilkka Heikkinen
11-7 Petteri Parviainen (Iiro Kettunen)

Petojen Jäähyt: ——-

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Iiro Kettunen 1+2 ***
Ilkka Heikkinen 2+0 **
Petteri Parviainen 2+0 *

Raadissa: Mika Lehtosaari, Samuli Mikkola ja Toni Vähäjylkkä

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: