jump to navigation

Merikoski SBT III vs. SBT Peto 5-7 helmikuu 26, 2007

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

24.2.2007 Santasport Rovaniemi

Rovaniemen turnauksen avausottelussa vastaan asettui Merikoski SBT III. Edellinen kohtaaminen päättyi ”ikämiesten” 5-4 voittoon. Peto sai Rovaniemelle jalkeille iskukykyisen joukkueen ja otteluun lähdetiin kahden täyden kentällisen voimin.

Peto lähti otteluun kovalla vauhdilla ja tarkoituksena juosta vastustajalta jalat alta. Alku olikin lupaava ja joukkue sai heti alussa tilanteita vastustajan maalille. Palloa ei kuitenkaan onnistuttu saamaan vielä maaliin asti. Merikoski käytti tilanteensa paremmin hyväkseen ja iski ottelun avausmaalin. Peliä oli pelattu 1.55 ja peli Merikoskelle 1-0.

Takaisku ei horjuttanut Petolaumaa vaan joukkue teki kovasti töitä ja Merikoski joutui puolustuskannalle. Viimein ajassa 7.15 joukkueen työnteko tuotti tulosta. Kettunen iski Petojen avausmaalin ja syötön maaliin tarjoili Heikkinen. Joukkuueen juhlinta jäi kuitenkin lyhyt aikaiseksi, kun vastustaja iski maalin heti seuraavaan vaihtoon.

Peto jaksoi uskoa omaan tekemiseen ja piti Merikosken puolustajat sekä maalivahdin työllistettyinä. Erä näytti jo loppuvan Merikosken johtolukemissa, kunnes Peto iski kaksi salama maalia. Ensin onnistui Junttila ajassa 14.46, Tikkasen syötöstä. Ja vain kymmenen sekuntia myöhemmin Parviainen vei Pedot ensimmäisen kerran johtoon, Jokisaaren syötöstä. Näin ollen Peto poistui ensimäiselle erätauolle 3-2 johtoasemasta.

Toiseen erään kaukaloon saapui nälkäinen Peto. Heti alussa vastustaja joutui ahtaalle, kun Peto painoi kovaa päälle. Erä ehti vanhentua vain 41 sekuntia, kun Merikoskelle tuomittiin rangaistus ja Peto pääsi heti erän alkuun yrittämään ylivoimapeliään. Joukkue sai pallon hyvin pyörimään vastustajan alueelle ja lopulta pallo löysi tiensä maaliin. Kettunen sai viimeistellä maalin ja Norrkniivilä antoi maaliin syötön. Erää oli nyt pelattu 1.51 ja tilanne Pedoille 4-2.

Merikoski ei kuitenkaan ollut vielä antanut periksi. Vastustaja kavensi pelin vain 19 sekuntia Petojen ylivoimamaalin jälkeen ja pyrki vielä mukaan peliin. Ottelu oli kuitenkin Petojen hallussa, eikä vastustajan nopea kavennus saanut hämmennystä aikaan. Peto antoi samalla mitalla takaisin ja teki viidennen maalinsa 40 sekuntia myöhemmin. Maalintekijänä Parviainen ja syöttäjänä Jokisaari.

Kun erää oli pelattu 6.15 joutui Peto alivoimalle ja tarjosi Merikoskelle vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan. Merikoski osoitti vaarallisuutensa ja iski pallon vastustamattomasti maaliin. Hienolle laukaukselle hyvin maalissa pelannut Yrjämä ei voinut mitään. Pelin painopiste pysyi ylivoimamaalista huolimatta Merikosken kenttäpuoliskolla. Hetkeä myöhemmin Parviainen kruunasi hienon pelinsä tekemällä ottelun kolmannen maalinsa ja viemällä Pedot jälleen kahden maalin johtoon. Syöttäjänä tällä kertaa Yrttiaho ja peliä pelattu 23.52. Enempää ei erässä maaleja tehty ja erätauolle poistuttiin tilanteesta 6-4 Pedoille.

Kolmanteen erään Peto päätti lähteä samalla kovalla hyökkäyspelillä, eikä jäädyttämään peliä. Suunnitelma onnistuikin hyvin ja joukkue hallitsi peliä. Ajassa 32.41 Kettunen kruunasi hattutemppunsa tekemällä illan kolmannen maalinsa. Syöttäjänä maaliin Norrkniivilä ja peli ratkaisevan tuntuisesti 7-4 Pedoille. Merikoski onnistui vielä kaventamaan pelin kuusi minuuttia ennen loppusummeria. Tämän enempää ei ottelussa maaleja nähty ja Peto kuittasi ottelusta arvokkaan voiton numeroin 7-5.

Taktiikka onnistui tänään täydellisesti ja jokainen pelaaja hoiti oman tonttinsa erittäin hyvin. Erityisesti Petojen karvauspeli toimi tänään mallikkaasti taitavaa Merikosken joukkuetta vastaan, eikä joukkue lähtenyt vastustajan peliin mukaan.

Petojen Maalit:

1.Erä
1-1 Iiro Kettunen (Ilkka Heikkinen)
2-2 Veli-Matti Junttila (Jari Tikkanen)
2-3 Petteri Parviainen (Tuomas Jokisaari)

2.Erä
2-4 Iiro Kettunen (Matti Norrkniivilä) YV
3-5 Petteri Parviainen (Tuomas Jokisaari)
4-6 Petteri Parviainen (Timo Yrttiaho)

3.Erä
4-7 Iiro Kettunen (Matti Norrkniivilä)

Petojen Jäähy: Veli-Matti Junttila 2 min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Iiro Kettunen 3+0 (+1) ***
Petteri Parviainen 3+0 (+1) **
Matti Norrkniivilä 0+2 (+1) *

Ottelun kentälliset:

1.Ketju

Jokisaari Parviainen Yrttiaho

Niiranen Heikkinen

2.Ketju

Sa Korpela/Junttila Norrkniivilä Kettunen

Tikkanen Taipaleenmäki

Aloittava maalivahti:

Yrjämä

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: