jump to navigation

SBT Peto vs. SBT Suola 7-3 helmikuu 26, 2007

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

24.2.2007 Santasport Rovaniemi

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui SBT Suola Oulunsalosta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen sarjapeleissä päättyi Helmikuun alussa 6-6. Nyt nälkäinen Peto tarvitsisi voiton mikäli meinaa pysyä lohkon kärkikahinoissa mukana.

Peto muutti otteluun hieman taktiikkaa ja karvausta voitokkaasta Merikoski pelistä. Petojen kova liike piti vastustajan hereillä heti ottelun alusta lähtien. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 2.28, kun tutkapari Jokisaari ja Yrttiaho taiteilivat pallon maaliin. Jokisaari teki maalin ja Yrttiaho toimi syöttäjänä. Maalin jälkeen ottelu hieman tasoittui ja molemmissa päissä maalivahdit saivat olla tarkkana. Suola tasoitti ottelun hienolla laukauksella ajassa 4.08, jolle Mustonen ei mahtanut mitään.

Peto pääsi yrittämään ylivoimapeliään ajassa 7.39. Ylivoima oli kuitenkin tehotonta, eikä palloa saatu maaliin asti. Erä jatkui tasaisena vääntönä, molempien maalivahtien esittäessä hienoja torjuntoja. Enempää ei erässä maaleja nähty ja tasainen erä päättyi tilanteeseen 1-1.

Toiseen erään Peto muutti hieman taktiikkaa ja sai hieman peliä hallintaansa. Suola jaksoi kuitenkin hyvin taistella mukana ja varsinkin joukkueen maalivahti oli ”liekeissä”. Myös Petovahti Mustonen torjui hyvin, eikä vastustajakaan päässyt maalin makuun. Erä väännettiin ilman maaleja ja tilanne oli tasan 1-1 toisenkin erän jälkeen.

Kolmanessa erässä nälkäinen Peto laittoi vielä hieman lisää vauhtia jalkoihin ja Suola joutui puolustusasemiin. Kova yritys tuotti vihdoin tulosta ajassa 33.32, kun Jokisaari teki illan toisen maalinsa, syöttöpisteen johtomaaliin sai Parviainen. Petojen peli vapautui maalista ja vain vajaa minuutti myöhemmin pallo oli jälleen Suolan maalissa. 3-1 maalin iski Norrkniivilä ja syöttäjänä Kettunen. Peto oli saanut nyt maalihanansa auki ja lisää oli luvassa ajassa 38.28. Maalintekijänä Parviainen ja syöttäjänä Yrttiaho.

Suola pyrki vielä peliin mukaan ja kavensi tilanteeksi 4-2 ajassa 38.41. Tämä ei kuitenkaan kolhinut Petojen itseluottamusta, vaan joukkue iski maalin heti seuraavaan vaihtoon. 5-2 maalin teki Kettunen, Samuli Korpelan esityön jälkeen. Heti seuraavassa vaihdossa Petojen puolustuspeli kuitenkin hieman lepsuili ja Suola pääsi tekemään kavennusmaalin. Ottelu oli kuitenkin Petojen hallussa, eikä Suola päässyt uhkaamaan enää joukkueen voittoa. Peto iski erän loppuun vielä kaksi maalia sinetiksi voitolle. 6-3 maalin viimeisteli Parviainen, johon Yrttiaho saalisti jo illan kolmannen syöttöpisteensä. Petojen viimeisen ja illan toisen maalin teki Norrkniivilä, Tikkasen syötöstä. Näin loppunumeroiksi kirjattiin 7-3 Pedoille.

Hyvin taistellut joukkue ansaitsi voiton ja jokainen osa-alue toimi ottelussa hyvin. Peli oli molemmin puolin todella siisti ja Peto onnistui välttämään jäähyaition, joka on monesti tällä kaudella koitunut joukkueen kohtaloksi. Peto saalisti myös toisesta ottelusta täyden pistepotin ja pitkä Rovaniemen reissu sai hienon päätöksen. Näin ollen joukkue on edelleen mukana lohkon kärkikamppailussa.

Petojen Maalit:

1.Erä
1-0 Tuomas Jokisaari (Timo Yrttiaho)

2.Erä
Ei maaleja

3.Erä
2-1 Tuomas Jokisaari (Petteri Parviainen)
3-1 Matti Norrkniivilä (Iiro Kettunen)
4-1 Petteri Parviainen (Timo Yrttiaho)
5-2 Iiro Kettunen (Samuli Korpela)
6-3 Petteri Parviainen (Timo Yrttiaho)
7-3 Matti Norrkniivilä (Jari Tikkanen)

Petojen Jäähyt: ——-

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Matti Norrkniivilä 2+0 (+3) ***
Iiro Kettunen 1+1 (+3) **
Timo Yrttiaho 0+3 (+1) *

Ottelun kentälliset:

1.Ketju

Jokisaari Parviainen Yrttiaho

Niiranen Heikkinen

2.Ketju

Sa Korpela/Junttila Norrkniivilä Kettunen

Tikkanen Taipaleenmäki

Aloittava maalivahti:

Mustonen

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: