jump to navigation

SBC Levi vs. SBT Peto 6-4 maaliskuu 11, 2007

Posted by sbtpeto in Ottelut, Sarjaottelut 2006-2007.
trackback

10.3.2007 Liikuntakeskus, Oulunsalo

Kauden viimeinen turnaus pelattiin Oulunsalon pienehkössä kaukalossa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui SBC Levi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi tasaisen väännön jälkeen 3-3. Ennen ottelua Peto oli lohkon piikkipaikalla kolme pistettä edellä Leviä.

Ensimmäiseen erään kentälle marssi hieman hermostunut Petolauma. Jännitys oli havaittavissa vaihtoaitiossa, mikä näkyi alussa myös kentällä. Vapautunut Levi tuli alussa kovaa päälle ja sai luotua hyviä tilanteita Petojen maalille. Yrjämä oli heti alusta asti hereillä ja otti kiinni Levin maalintekoyritykset.

Levi sai pelin painopisteen vielä paremmin Petojen alueelle, kun Pedoille tuomittiin kaksi rangaistusta peräkkäin. Peto pelasi järkevästi alivoimansa, eikä päästänyt Leviä vaarallisiin maalintekotilanteisiin. Joukkue onnistui selvittämään alivoimansa ilman takaiskua ja pääsi peliin hyvin mukaan jäähyjen jälkeen. Vastustajan maalivahti oli kovassa iskussa ja otti Petojen laukaukset kiinni kerta toisensa jälkeen. Levi pääsi iskemään erän lopulla ottelun avausmaalin, vain reilu puoli minuuttia ennen loppua. Näin ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Levin johtaessa 1-0.

Ensimmäisen erän loppu karisti Petojen jännitystä hieman pois ja toiseen erään tuli vapautuneempi joukkue. Peto sai alusta lähtien tilanteita Levin maalille ja Levi joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti. Kauaa ei Peto tarvinnut ylivoimaa, kun Heikkinen laukoi viivalta pallon maaliin. Syötön maaliin antoi Tikkanen ja hyvän maskin maalin edessä teki Samuli Korpela. Joukkue sai selvästi intoa maalista ja vyörytti hyökkäyksiä vastustajan maalille.

Kova painostus toi Pedoille ylivoimatilanteen, kun erää oli pelattu 5.05. Peto sai jälleen ylivoiman hyvin pyörimään ja päätti pyörityksen maaliin. Asialla taas sama ylivoimakentällinen ja sama kuvio. Pallo toimitettiin Heikkiselle, joka laukoi pallon jälleen maaliin. Syöttäjänä tällä kertaa Kettunen ja Samuli Korpela teki arvokasta työtä maalin edessä. Tilanne Pedoille 2-1 ja peliä pelattu 21.14.

Levi oli toisessa erässä kovassa pyörityksessä, kun Peto painoi kovasti päälle. Vastustaja onnistui luomaan kuitenkin satunnaisia vaarallisia vastahyökkäyksiä. Ajassa 24.37 Levin hyökkääjä pääsi laidasta läpi ja tasoitti ottelun. Ottelun painopiste pysyi takaiskusta huolimatta Levin päädyssä ja Pedoilla oli paljon paikkoja viedä joukkue jälleen johtoon. Viimein ajassa 28.45 Simo Korpela onnistui viemään Pedot uudelleen johtoon. Enempää maaleja ei erään mahtunut hyvistä tilanteistä huolimatta ja toiselle tauolle lähdettiin Petojen 3-2 johdosta.

Kolmanteen erään Petojen peli jälleen hieman sekaantui. Maalipaikkoja onnistuttiin luomaan, mutta palloa ei saatu millään maaliin. Ja kuten niin monesti aikaisemminkin tällä kaudella, kun oma joukkue ei saa palloa maaliin, niin vastustaja tulee ja iskee. Levi pisti pelin tasoihin, kun peliä oli pelattu 33.54. Levi tarjosi Pedoille vielä mahdollisuutta kolmanteen ylivoimamaaliin, mutta tällä kertaa vastustaja onnistui pitämään Pedot maaleitta.

Heti Petojen ylivoiman jälkeen joukkueelle sattui paha pallon menetys keskialueella, josta vastustaja pääsi kahdella miehellä läpi. Levi käytti tilanteen hyväkseen ja laittoi pallon maaliin ohi Yrjämän. Näin Levi johti jälleen ottelua ja peliä oli jäljellä enää reilu kaksi minuuttia. Peto otti heti maalin jälkeen aikalisän ja yritti herätellä joukkuetta taistelemaan voitosta.

Aikalisän jälkeen Peto sai pallon haltuunsa ja lähti avaamaan peliä oman maalinsa takaa. Maalin takaa lähtenyt syöttö epäonnistui täysin ja tuli maalin edessä seisoneelle vastustajalle. Levin pelaaja kiitti ”hyvästä” syötöstä ja pisti pallon maaliin, kun peliä oli jäljellä tasan kaksi minuuttia. Peto päätti lähteä kuitenkin vielä taistelemaan voitosta ja otti lopussa maalivahdin pois. Joukkue saikin hyvän pyörityksen Levin alueelle, jonka päätteeksi pallo kaivettiin vastustajan maalista. 4-5 kavennusmaalin iski Parviainen ja syötön maaliin antoi kuudenneksi pelaajaksi kentälle tullut Norrkniivilä. Joukkueen taistelu ei kuitenkaan tänään riittänyt ja Levi iski ottelun loppunumeroiksi 6-4 tyhjään maaliin.

Joukkue olisi tarvinnut ottelusta pisteen varmistaakseen sijoituksen kahden parhaan joukossa. Tämä näkyi ”hieman” pelissä, eikä peli ollut sitä iloista vapautunutta Peto ilmettä mitä viimeaikoina on nähty. Joukkue hallitsi ottelua, mutta harmittavat virheet maksoivat tänään todella tärkeän voiton. Koko porukka taisteli kuitenkin hienosti loppuun asti ja tästä on hyvä lähteä kohti kauden huipennusta Intoa vastaan.

Petojen Maalit:

1.Erä
Ei maaleja

2.Erä
1-1 Ilkka Heikkinen (Jari Tikkanen) YV
1-2 Ilkka Heikkinen (Iiro Kettunen) YV
2-3 Simo Korpela (ei syöttäjää)

3.Erä
5-4 Petteri Parviainen (Matti Norrkniivilä) IM

Petojen Jäähyt: Tuomas Jokisaari 2 min, Petteri Parviainen 2 min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Ilkka Heikkinen ***
Samuli Korpela **
Juho Yrjämä *

Ottelun kentälliset:

Hyökkääjät:

Jokisaari Parviainen Yrttiaho

Sa Korpela Norrkniivilä Kettunen

Junttila Si Korpela

Puolustajat:

Niiranen Heikkinen

Tikkanen Taipaleenmäki

Aloittava maalivahti:

Yrjämä

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: