jump to navigation

NSB vs. SBT Peto 5-5 lokakuu 24, 2007

Posted by sbtpeto in Sarjaottelut 2007-2008.
trackback

21.10.2007 Kauppaoppilaitos, Rovaniemi

Kauden toiseen otteluun Petoja vastaan asettui turnauksen järjestänyt joukkue NSB. Kotijoukkue pelasi ensimmäisen ottelunsa tasan Oulun Tarmon kanssa ja kauden pistetili oli näin ollen avattuna.

Erän alku oli Pedoille edellisen ottelun tapaan jälleen vaikea. Joukkueen oma peli ei tahtonut lähteä millään käyntiin. NSB käytti Petojen alkusekoilun hyväkseen ja meni ottelussa johtoon reilun kolmen minuutin pelin jälkeen. Pedot saivat erässä vielä lisää kylmää vettä niskaansa. Kotijoukkue siirtyi ottelussa jo kahden maalin johtoon, kun ottelua oli pelattu 9.42.

Pedot saivat vastustajan toisen maalin jälkeen hieman ideaa peliinsä ja saivat muutamia hyviä maaliteko paikkoja. Ajassa 12.46 Pedot onnistuivat vihdoin maalinteossa. NSB:lle oli tulossa rangaistus, kun Junttila onnistui ohittamaan NSB-vahdin Yrttiahon syötöstä. Joukkue sai maalista lisää virtaa ja painoivat hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia. Kova yritys tuotti tulosta ajassa 13.44, kun Heikkinen tasoitti ottelun. Erässä ei enää maaleja tehty ja erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 2-2.

Toinen erä lähti käyntiin jälleen NSB merkkisesti, kun joukkue iski kaksi pikamaalia heti erän alkuun. Pedot lähtivät ajamaan vastustajan etumatkaa raivoisasti kiinni. Kun peliä oli pelattu vajaa 20 minuuttia, Petolauma sai ansaitun kavennuksen. 4-3 maalin iski Yrttiaho ja syötön tarjoili Jokisaari. Pedot lisäsivät vauhtia ja pitivät NSB-pakit työllistettynä. Ajassa 27.07 Pedot onnistuivat jälleen tasoittamaan ottelun. Heikkinen iski ottelun toisen maalinsa, johon ratkaisevan syötön antoi Kettunen. NSB tarjosi Pedoille erän loppuun vielä mahdollisuutta johtomaaliin. Pedot pyörittivät peliä vahvasti NSB:n alueella ja vastustaja joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti. Pedot eivät saaneet muutamasta maukkaasta paikasta huolimatta palloa maaliin ja toinen erä päättyi tilanteeseen 4-4.

Kolmannen erän alku jatkui Petojen painostuksella. NSB joutui rikkomaan Petopelaajaa maalinteko tilanteessa, josta joukkueelle tuomittiin rangaistuslaukaus. Jokisaari ei kuitenkaan onnistunut laittamaan palloa maaliin, joten Pedot saivat toisen ylivoima mahdollisuuden. Joukkue ei saanut ylivoimapeliään oikeen pyörimään ja NSB säästyi takaiskuitta.

NSB käytti maalipaikkansa hyvin hyödykseen ja ohitti hyvin Petojen maalilla torjuneen Juntusen. Pedot eivät antaneet vastustajan maalin katkaista hyvää peliään vaan jatkoivat paineen luomista NSB:n maalille. Painostus aiheutti jälleen vaikeuksia vastustajalle ja joukkueelle tuomittiin jo ottelun kolmas rangaistus. Petojen ylivoima ei toiminut tänään halutulla tavalla, eikä joukkue saanut kolmannellakaan kerralla palloa maaliin. Kova työnteko tuotti vihdoin tulosta, kun peliä oli jäljellä enää minuutti ja 16 sekuntia. Kettunen iski 5-5 tasoituksen, johon Heikkinen tarjoili syötön. Enempää ei ottelussa tilastomerkintöjä nähty ja ottelu päättyi tasatulokseen 5-5.

Ottelun alku oli jälleen vaikea joukkueelle, eikä tässä sarjassa ole varaa antaa pari maalia alkuun tasoitusta. Joukkue osoitti kuitenkin hienoa taisteluhenkeä ja ansaitusti tasoitti ottelun. Tästä siirrytään kohti Kajaani, jossa vastaan asettuu Oulun Tarmo sekä Ruukin Into.

Petojen Maalit:

1.Erä
2-1 Junttila Veli-Matti (Yrttiaho Timo) SR
2-2 Heikkinen Ilkka (Ei syöttäjää)

2.Erä
4-3 Yrttiaho Timo (Jokisaari Tuomas)
4-4 Heikkinen Ilkka (Kettunen Iiro)

3.Erä
5-5 Kettunen Iiro (Heikkinen Ilkka)

Petojen Jäähyt: —————

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Heikkinen 2+1 (+2) ***
Kettunen 1+1 (+3) **
Junttila 1+0 (0) *

Ottelun kentälliset:

Hyökkääjät:

Jokisaari Parviainen Yrttiaho

Heikkinen Norrkniivilä Kettunen

Puolustajat:

Niiranen Ojakoski

Rytilahti Tikkanen

Korpela Si

Aloittava maalivahti:

Juntunen

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: