jump to navigation

SBT Peto vs. Hockey -90 4-7 lokakuu 24, 2007

Posted by sbtpeto in Sarjaottelut 2007-2008.
trackback

21.10.2007 Kauppaoppilaitos, Rovaniemi

Sarjakauden avauksessa Pedot saivat vastaansa Hockey -90:sen. Petoja odotti ensimmäisessä pelissä heti kunnon haaste, kun Hockey:tä oli ennen kauden alkua ennusteltu jopa kärki kahinoihin.

Petolauman hermoilu uudella sarjatasolla paistoi ottelun alussa selvästi joukkueen pelaamisesta. Hockey tuli alussa kovaa päälle ja iski ottelun avausmaalin siirretyn rangaistuksen aikana vain 19 sekunnin pelin jälkeen. Peto pääsi otteluun paremmin mukaan ja onnistui luomaan tilanteita vastustajan maalille. Ajassa 3.16 Heikkinen sai kunnian viimeistellä Petojen historian ensimmäisen maalin 3. divisioonassa. Syötön kauden avausmaaliin tarjoili Kettunen.

Pedot saivat tasoitusmaalista lisää virtaa. Vajaa minuutti tasoituksesta pallo oli jälleen Hockeyn maalissa. Toisessa maalissa Yrttiaho tarjoili pallon Parviaiselle, joka käytti tilanteen hyväkseen ja latasi pallon varmasti maaliin. Kauaa eivät Pedot saaneet johtoasemaansa pitää, kun Hockey osoitti jälleen vaarallisuutensa. Ensimmäistä erää oli pelattu 4.47 ja tilanne jälleen tasan. Loppu erä pelailtiin ilman tilastomerkintöjä, vaikka molemmilla joukkueilla oli omat vaaralliset paikkansa.

Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Peto jatkoi hyvää liikettään ja sai tilanteita Hockeyn maalille. Kovan yrityksen jälkeen Petolauma onnistui viimein maalin teossa. Peli oli vanhentunut reilut 27 minuuttia, kun Kettunen teki joukkueen kolmannen maalin. Johtomaaliin syötön tarjosi Norrkniivilä. Enempää ei erään enää maaleja mahtunut ja Pedot lähtivät maalin johtoasemasta toiselle erätauolle.

Molemmat joukkueet lähtivät kolmanteen erään kovalla yrityksellä. Hockey onnistui erän alkuun heti maalin teossa, kun peliä oli pelattu 31.43. Peto ei maalista hätkähtänyt vaan iski ottelun nopeasti tasoihin. 3-3 Tasoitusmaalista ehti kulua vain 6 sekuntia, kun Heikkinen laukoi pallon puolesta kentästä ohi Hockey-vahdin. Syötön maaliin antoi Ojakoski ja Peto johti jälleen maalilla.

Hockey jatkoi kovaa painostusta ja sai luotua painetta Petojen alueelle. Ajassa 34.02 Pedot joutuivat rikkomaan jäähyn arvoisesti ja vastustaja pääsi yrittämään ottelussa ensimmäistä kertaa ylivoimapeliään. Hockey sai heti ylivoimansa vaarallisesti pyörimään. Pallo pelattiin puolustukseen, josta puolustaja laukoi sen maalille. Pallo muutti Petopuolustuksesta suuntaa ja painui vastustamattomasti ohi Petovahti Säisän. Hockey iski armottomasti heti tasoitusmaalin jälkeen, kun Petojen peli oli aivan sekaisin. 14 sekuntia edellisestä maalista pallo pomppi jälleen ihmeellisen näköisesti Petojen maaliin ja Hockey meni ottelussa 4-5 johtoon.

Pedot yrittivät kovasti vielä tasoitusta, mutta palloa ei saatu tolppaa lähemmäs. Hockey pelasi lopun järkevästi ja iski vielä kaksi maalia ottelun loppuun. 4-6 maalin Hockey teki ajassa 40.32 ja viimeisen tyhjään maaliin Petojen pelatessa ilman maalivahtia.

Petojen hyvät kaksi erää eivät riittäneet tänään ja Hockey käänsi rutiinilla voiton itselleen. Ottelusta jäi käteen paljon hyvää, mutta jossiteltavaakin jäi. Ottelu kuitenkin osoitti, että sarjasta tulee varmasti todella tasainen eikä mikään joukkue voi lähteä vaan pelailemaan otteluita.

Petojen Maalit:

1.Erä
1-1 Heikkinen Ilkka (Kettunen Iiro)
2-1 Parviainen Petteri (Yrttiaho Timo)

2.Erä
3-2 Kettunen Iiro (Norrkniivilä Matti)

3.Erä
4-3 Heikkinen Ilkka (Ojakoski Rauno)

Petojen Jäähy: Norrkniivilä Matti 2 min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Heikkinen 2+0 (+1) ***
Kettunen 1+1 (+1) **
Norrkniivilä 0+1 (0) *

Ottelun kentälliset:

Hyökkääjät:

Jokisaari Parviainen Yrttiaho

Heikkinen Norrkniivilä Kettunen

Puolustajat:

Niiranen Ojakoski

Rytilahti Tikkanen

Korpela Si

Aloittava maalivahti:

Säisä

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: