jump to navigation

Merikoski SBT II vs. SBT Peto 2-3 tammikuu 18, 2008

Posted by sbtpeto in Sarjaottelut 2007-2008.
trackback

13.1.2008 Liikuntahalli, Kempele

Päivän ensimmäisessä ottelussa Pedot saivat vastaansa Merikoski SBT II:n Oulusta. Peto ei ollut kohdannut Merikosken kakkosjoukkuetta koskaan aikaisemmin.

Ensimmäinen erä alkoi molemmilta joukkueilta tunnustellen vastustajan taktiikkaa ja alku oli tasaista vääntöä. Merikoski sai otteluun hyvän alun, kun joukkue sai apua hieman Petojen puolustukselta. Petopuolustajan avaus tilanteessa epäonnistui ja pallo kimpoili maalin eteen. Maalinedus hässäkän jälkeen pallo löysi lopulta maaliin maalivahdin jalkojen kautta ja Merikoski 1-0 johtoon ajassa 6.37. Pedot eivät lannistuneet takaiskusta vaan iskivät takasin vain 17 sekuntia myöhemmin. Tärkeän tasoituksen iski tarkalla laukauksella Iiro Kettunen. Pedot tarjosivat vastustajalle vielä erän loppuun ylivoima tilannetta, jonka Petolauma kuitenkin kesti hyvin maalivahti Juntusen hienojen torjuntojen avulla. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla oli tasalukemat 1-1.

Toiseen erään Pedot lähtivät hieman aggressiivisemmin ja onnistuivat luomaan muutamia hyviä maalipaikkoja. Merikosken maalivahti oli kuitenkin tarkkana, eikä Peto saanut palloa maaliin. Erän loppupuolella Merikoski meni ottelussa jälleen johtoon, kun peliä oli pelattu 28.13. Peto iski kuitenkin jälleen nopeasti takaisin. Kovan yrityksen ja usean maalipaikan jälkeen Junttila onnistui tasoittamaan ottelun kymmenen sekuntia myöhemmin. Syötön puolustajan paikalle antoi Heikkinen, josta Junttila pommitti pallon vastustamattomasti maaliin. Enempää ei erässä maaleja tehty ja toisen erän jälkeen tilanne oli jälleen tasan.

Kolmas erä käynnistyi tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueilla oli omat hyvät maalipaikkansa. Peto maalissa Juntunen venyi muutamaan uskomattomaan torjuntaan ja piti ottelun tasoissa. Ilari Kettunen iski Pedot ensimmäisen kerran johtoon tarkalla laukauksella vastahyökkäyksen jälkeen. Johtomaaliin syötön tarjoili Ojakoski ja ottelua jäljellä reilu viisi minuuttia. Merikoski yritti lopussa tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta Pedot kestivät ilman takaiskua ja ottelu päättyi 2-3 Pedoille.

Tänään joukkueen peli ei ollut parasta mahdollista Petoa. Pitkä harjoittelutauko näkyi selvästi joukkueen liikkeessä ja hyökkäyspelissä. Hyvä maalivahtipeli ja nöyrä oman pään pelaaminen toivat tänään kuitenkin ansaitun voiton tasaisesta ottelusta.

Petojen Maalit:

1.Erä
1-1 Kettunen Iiro

2.Erä
1-2 Junttila Veli-Matti (Heikkinen Ilkka)

3.Erä
2-3 Kettunen Ilari (Ojakoski Rauno)

Petojen Jäähy: Yrttiaho Timo 2 min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Kettunen Ilari 1+0 (+1) ***
Juntunen Jarno 0+0 MV **
Niiranen Jarno 0+0 (+3) *

Ottelun kentälliset:

Hyökkääjät:

Heikkinen Ilkka, Rytilahti Janne, Yrjämä Juho

Jokisaari Tuomas, Parviainen Petteri, Yrttiaho Timo

Kettunen Ilari, Norrkniivilä Matti, Kettunen Iiro

Puolustajat:

Tikkanen Jari, Junttila Veli-Matti

Niiranen Jarno, Ojakoski Rauno

Korpela Simo

Aloittava maalivahti:

Juntunen Jarno

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: