jump to navigation

Kauden 07-08 MVP valittu maaliskuu 24, 2008

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Viimeisen turnauksen jälkeen Pedot pistivät ensimmäisen 3. divisioona kautensa pakettiin Medipoliksen hienoissa tiloissa. Tilaisuudessa käytiin läpi Petojen ensimmäinen 3. divisioona kausi ja samalla äänestettiin kauden arvokkain pelaaja.

Petojen ensimmäinen 3.divisioona kausi oli kaikin puolin onnistunut. Ennen kauden alkua asetettu tavoite, sarjassa säilyminen, täytettiin. Alkukausi oli Pedoille jälleen todella vaikea ja joukkueen kokemattumuus ja hermoilu näkyi joukkueen pelaamisessa. Joukkue luotti kuitenkin vahvasti omaan tekemiseensä ja loppukausi sujui samaa tahtia kuin aikaisemmillakin kausilla. Kauden loppupuolella Pedot pääsivät kovaan iskuun ja pistivät kovasti kampoihin myös sarjan kärkijoukkueille. Joukkue lopetti kautensa ottamalla kaksi hienoa taisteluvoittoa Kajaanista, päätyen lopullisessa sarjataulukossa sijalle viisi. Lopullinen sarjataulukko

Kauden arvokkaimman pelaajan äänestys oli tänä vuonna todella tasainen. Eniten ääniä saanut pelaaja erottui toiseksi tulleesta vain yhdellä äänellä. Suurimman äänimäärän 19 ääntä keräsi maalissa loistavan tulokaskautensa pelannut Sami Säisä. Toiselle sijalle päätyi 18 äänellä Ilkka Heikkinen ja kolmannen sijan jakoivat 17 äänellä Jari Tikkanen ja Timo Yrttiaho.

Kauden pistepörssin voiton jakoivat koko kauden kärjessä keikkuneet Ilkka Heikkinen ja Timo Yrttiaho. Molempien pistesaalis oli 18 ottelussa 27 pistettä. Heikkisen tehot olivat 16+11 ja Yrttiahon 9+18. Heikkinen teki Yrttiahoa enemmän maaleja korjaten itselleen tämän kauden pistepörssin voiton ja samalla kirjaten nimensä himoittuun Pistepörssinvoittajan pokaaliin. Kauden 07-08 pistepörssi.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: