jump to navigation

NSB vs. SBT Peto 4-5 lokakuu 31, 2008

Posted by sbtpeto in Sarjaottelut 2008-2009.
trackback

18.10.2008 Rovaniemi

Toisessa ottelussa Pedot kohtasivat kotijoukkue NSB:n. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti tasaisissa merkeissä ja tämän päivän pelistä odotettiin myös tasaista vääntöä.

Peto tuli hyvin latautuneena otteluun ja oli päättänyt aloittaa paremmin mitä päivän aikaisemman pelin. Ensimmäinen erä lähti tasaisissa merkeissä käyntiin molempien joukkueiden saadessa muutamia hyviä maalipaikkoja. Ottelun avausmaalia saatiin odotella aina kahdeksannelle minuutille asti, molempien maalivahtien esittäessä hyviä torjuntoja. Ensimmäisen kerran pallo kaivettiin NSB:n maalista, kun Olli Yrjämä osui Matti Norrkniivilän syötöstä. Vain minuutti avausmaalista Pedoille tuomittiin jäähy, minkä aikana NSB onnistui tasoittamaan pelin. Jäähyn jälkeen Peto pääsi otteluun mukaan ja sai paremmin omaa peliään kulkemaan. Seuraavan maalin reilu kolme minuuttia ennen erätaukoa iski Peto. Tuomas Jokisaari vei vieraat jälleen maalin johtoon ja syötön maaliin tarjosi joukkueen kapteeni Jari Tikkanen. Jälleen heti maalin perään Pedoille tuomittiin jäähy. NSB ei tarvinnut aikaa kuin 20 sekuntia ja peli oli jälleen tasan. NSB tuli kovalla höyryllä päälle ja kaatoi kylmää vettä Petojen niskaan vielä kerran erässä vajaa kymmenen sekuntia myöhemmin. Enempää ei enää erässä maaleja nähty ja tasainen erä päättyi NSB:lle 3-2.

Toiseen erään Pedot lähtivät kuromaan kotijoukkueen johtoasemaa kiinni ja parantamaan omaa peliään. Peto tulikin kovasti alussa päälle joka tuotti ongelmia NSB:lle. Vajaan puolentoista minuutin kohdalla Pedoille tarjottiin tasoitus mahdollisuutta, kun kotijoukkueelle tuomittiin kahden minuutin rangaistus. Petojen ylivoima ehti pyöriä lähes kokonaiset kaksi minuuttia ennenkuin Ilari Kettunen onnistui tasoittamaan ottelun. Ylivoimamaaliin syöttöpisteen sai Ilkka Heikkinen ja peliä oli pelattu 18.20. Pedot saivat tasoituksesta lisää virtaa ja puskivat hyökkäyksiä kohti NSB:n maalia. Kotijoukkue antoi Pedoille jälleen mahdollisuuden testata ylivoimapeliään, mutta tällä kertaa Petojen kuviot eivät olleet terässä ja NSB säätyi takaiskulta. Kova yritys toi tulosta vajaa neljä minuuttia ennen erän päätöstä, kun Petolauma siirtyi ottelussa jälleen johtoon. Maalintekijänä Iiro Kettunen ja syöttäjänä Timo Yrttiaho. Lisää osumia ei enää erään mahtunut ja Peto vei erän nimiinsä 0-2.

Kolmas erä ja tilanne 3-4 Pedolle. Erä lähti käyntiin tasaisena taistona ja molemmat joukkueet näyttivät haluavan tarkeat kaksi pistettä ottelusta. Pedot pääsivät yrittämään jälleen ylivoimaa reilun kahden minuutin jälkeen. Ylivoima ei kuitenkaan ehtinyt kauaa pyöriä kun Pedoille tuomittiin 15 sekunnin jälkeen kahden minuutin jäähy. Jäähyjen jälkeen molemmat joukkueet saivat joitakin hyviä maalipaikkoja, mutta molemmat maalivahdit olivat hyvin hereillä. Petojen iltapuhde näytti huomattavasti vaikeutuvan, kun kotijoukkue onnistui ohittamaan hyvin maalissa pelanneen Sami Säisän. Peli oli taas tasan ja aikaa jäljellä reilu seitsemän minuuttia. Petojen kolmen kentän peli lähti toimimaan ensimmäistä peliä paremmin ja joukkue piti kovaa tempoa yllä nopeilla vaihdoilla. Kun peliä oli jäljellä kaksi ja puoli minuuttia NSB rikkoi Petopelaajaa vapaalyönnin arvoisesti. Pallon taakse asteli Tommi Aaltonen, joka pamautti suoraan vaparista ensimmäisen maaliinsa Petopaidassa ja vei Petolauman jälleen johtoon. Kotijoukkue yritti viritellä ottelun loppuun vielä kiriä, mutta Peto kesti rynnistyksen ja vieraat korjasivat pisteet lukemin 4-5.

Ensimmäinen turnaus oli aikaisemmilta kausilta totuttuun tapaan hieman nihkeää. Peli oli välillä täysin sekasin ja joukkue saa olla todella tyytyväinen neljään pisteeseen. Pelien jälkeen joukkueesta oli havaittavissa helpottunut tunnelma ja Petojen pukukopissa kaikuikin kulunut fraasi: ”Keskimäärin on mukavampi voittaa ku hävitä.” Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta.

Petojen Maalit:

1.Erä
0-1 Yrjämä Olli (Norrkniivilä Matti)
1-2 Jokisaari Tuomas (Tikkanen Jari)

2.Erä
3-3 Kettunen Ilari (Heikkinen Ilkka) YV
3-4 Kettunen Iiro (Yrttiaho Timo)

3.Erä
4-5 Aaltonen Tommi

Petojen Jäähyt: Heikkinen Ilkka 2 min, Kettunen Ilari 2 min, Parviainen Petteri 2 min, Siipo Turo 2 min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:

Aaltonen Tommi 1+0 (+2) ***
Kettunen Iiro 1+0 (+2) **
Säisä Sami MV 0+0 *

Ottelun kentälliset:

Hyökkääjät:

Jokisaari Tuomas, Yrttiaho Timo, Kettunen Iiro

Siipo Turo, Parviainen Petteri, Heikkinen Ilkka

Ojakoski Rauno, Kettunen Ilari, Yrjämä Olli

Puolustajat:

Tikkanen Jari, Aaltonen Tommi

Junttila Veli-Matti, Norrkniivilä Matti

Aloittava maalivahti:

Säisä Sami

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: