jump to navigation

SBT Peto vs. Firefox 10-5 lokakuu 31, 2008

Posted by sbtpeto in Sarjaottelut 2008-2009.
trackback

18.10.2008 Rovaniemi

Päivän ensimmäisessä ottelussa Petolaumaa vastaan asettui Firefox. Pelin alussa molempien joukkueiden otteissa näkyi että ottelu oli molemmille joukkueille sarjakauden avaus.
Sekavan alun jälkeen FF onnistui hämmentämään Petojen peliä omalla pelityylillään, eikä Petojen peli ei lähtenyt ollenkaan kulkemaan. Erä jatkui puurtamisena Petojen osalta ja Firefox käytti maalipaikat paremmin hyväkseen. Ensimmäisen erätauon alkaessa tulostaululla ansaitut 0-2 lukemat Firefoxille.

Toisen erään tuli sisuuntunut Petolauma, joka oli erätauolla päättänyt kääntää ottelun hyväkseen. Petojen liike parani surkeasta avauserästä ja Pedot saivat ansaitun kavennusmaalin aikaan reilun kahden minuutin jälkeen. Petojen kauden avausmaalin iski Olli Yrjämä, Ilari Kettusen syötöstä ja Petojen kiri oli alkanut. Erän vanhetessa Peto otti pelistä enemmän otetta. Firefox oli ajoittain pahassa pulassa ja joutui rikkomaan peliä. Kova painostus tuotti tulosta kun Pedot pääsivät yrittämään ensimmäistä kertaa ylivoimapeliään. Näyttävän syöttöketjun päätteeksi Iiro Kettunen tasoitti ottelun ylivoimamaalilla. 2-2 tasoitus syntyi aikaan 21.41 ja syöttöpisteen maaliin merkkautti Olli Yrjämä. Kolme minuuttia edellisen maalin jälkeen Ilari Kettunen siirsi joukkueensa ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Erän vanhetessa tunteet alkoivat hieman lämmetä ja miehiä komennettiin jäähylle molemmista joukkueista. Firefox hyödynsi paremmin tasavoiman ja tuli ottelussa tasoihin ajassa 25.29. Pedot onnistuivat kuitenkin erässä vielä kertaalleen maalinteossa reilu minuuttin ennen erän loppua. Tuomas Jokisaari teki erän loppu lukemiksi 4-3, syötön maalin antoi Iiro Kettunen.

Kolmas erä alkoi Pedoilta jälleen hieman vaisusti kun FF pääsi reilun kahden minuutin jälkeen jälleen tasoihin. Vastustajan jäähyillessä Peto pääsi jälleen yrittämään ylivoimapeliä. Kolmatta erää oli pelattu reilu kuusi minuuttia kun Turo Siipon veret seisauttava laukaus upposi maaliin. Hienoon ylivoimamaaliin syötön tarjoili Petteri Parviainen. Peto oli saanut pelinsä hiljalleen kulkemaan ja FF joutui heittelemään palloa pois omalta alueeltaan. Petolauma jatkoi painostusta iski 29 sekunnissa kolme pikamaalia. Ensin osui Yrjämä, Veli-Matti Junttilan syötöstä. Hetkeä myöhemmin asialla oli Ilkka Heikkinen johon syötön antoi Jari Tikkanen. Iiro Kettunen onnistui ajassa 29.25 viemään Pedot jo neljän maalin karkumatkalle ja peli näytti olevan ohitse. FF oli kuitenkin erimieltä ja kavensi 20 sekuntia myöhemmin lukemiksi 8-5. Firefox ei saanut enää loppuun kunnon kiriä aikaan ja Peto iski loppuun vielä kaksi maalia. 9-5 lukemat heitti Rauno Ojakoski tyhjään maaliin. Iiro Kettunen viimeisteli hattutemppunsa viimeisellä minuutilla, Jokisaaren syötöstä. ”Värikäs” peli päättyi lopulta SBT Pedon 10-5 voittoon.

Ottelun alku oli todella vaikea ja nihkeä, mutta joukkue näytti hyvää asennetta ja väänsi lopulta tärkeän avausvoiton sarjassa. Maalivahti Heikkinen pelasi hyvän pelin ja piti vaikeilla hetkillä joukkueen mukana voittotaistelussa. Kolmen kentän peli ei lähtenyt ensimmäisessä pelissä vielä oikein kulkemaan ja sillä osa-alueella on jatkossa lupa odottaa parempaa.

Petojen Maalit:

1.Erä
Ei maaleja

2.Erä
1-2 Yrjämä Olli (Kettunen Ilari)
2-2 Kettunen Iiro (Yrjämä Olli) YV
3-2 Kettunen Ilari
4-3 Jokisaari Tuomas (Kettunen Iiro)

3.Erä
5-4 Siipo Turo (Parviainen Petteri) YV
6-4 Yrjämä Olli (Junttila Veli-Matti)
7-4 Heikkinen Ilkka (Tikkanen Jari)
8-4 Kettunen Iiro
9-5 Ojakoski Rauno
10-5 Kettunen Iiro (Jokisaari Tuomas)

Maalikooste

Petojen Jäähyt: Heikkinen Ilkka 4 min, Ojakoski Rauno 2 min, Siipo Turo 2 min

Myllyojan Sanomien ottelun kolme tähteä:
Kettunen Iiro 3+1 (+1) ***
Yrjämä Olli 2+2 (+2) **
Kettunen Ilari 1+1 (+2) *

Ottelun kentälliset:

Hyökkääjät:

Jokisaari Tuomas, Yrttiaho Timo, Kettunen Iiro

Siipo Turo, Parviainen Petteri, Heikkinen Ilkka

Ojakoski Rauno, Kettunen Ilari, Yrjämä Olli

Puolustajat:

Tikkanen Jari, Aaltonen Tommi

Junttila Veli-Matti, Norrkniivilä Matti

Aloittava maalivahti:

Heikkinen Jarkko

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: