jump to navigation

Petojen kausi jatkui Kempeleessä helmikuu 15, 2009

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

SBT Pedon kausi jatkui tammikuun viimeisenä viikonloppuna Kempeleen liikuntahallilla. Kauden kuudennessa turnauksessa pedot saivat vastaansa SBT Firefoxin ja SC Mupan.

Turnauksen avausottelussa olivat vastakkain SBT Firefoxes ja SBT Peto. Kauden ensimmäinen kohtaaminen oli päättynyt värikkäiden vaiheiden jälkeen Petojen selvään 10-5 voittoon. Peto tuli otteluun hyvällä liikkeellä ja voitti avauserän 2-0. Toiseen erään FF tuli paremmin ja molemmat onnistuivat maalin teossa kertaalleen. Kolmannessa erässä FF tuli jo maalin päähän, mutta lopussa Peto iski tarvittavat maalit ja Petojen voittolukemat kirjattiin luvuin 3-5. Ottelussa oli paljon tunnetta ja välillä tunteet kävivät molemmin puolin todella kuumina. Myös ottelun jälkeen riitti vielä sanomista ja huutelua, joka pitäisi kyllä jättää pois peleistä. Petojen maalintekijät.

Päivän toisessa pelissä oli enemmän panosta, kun vastakkain iskivät sarjakakkonen Peto ja sarjan kolmas SC Mupa. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasan 3-3. Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja molemmat joukkeet onnistuivat kahdesti maalin teossa. Toiseen erään tuli voiton nälkäinen Peto ja vei toista erää. Toisella erä tauolla oli 4-2 lukemat Pedoille ja osa luuli että Mupa oli jo lyöty. Kolmas erä oli kuitenkin Pedoille kuitenkin synkkä kun heti erän alkuun Mupa kavensi. Ottelu näytti jo pelatulta, kunnes Pedoille vihellettiin rangaistus vain puoli minuuttia ennen peliajan päättymistä. Mupa otti tilanteessa maalivahdin pois ja painoi kovasti päälle. Lopulta vain kaksi sekuntia ennen loppua Mupa onnistui saamaan pallon maaliin ja pisteet jaettiin jälleen maalein 4-4. Peli oli siistiä sekä rehtiä molemmilta joukkueilta ja peli muistutti paikoin jopa enemmän salibandyä kun sählyä. Molemmat maalivahdit ottivat ottelussa tukun loistotorjuntoja ja pitivät välillä joukkueitaan pystyssä. Petojen maalintekijät.

Petojen pistepussi kasvoi turnauksessa siis kolmella pisteellä. Tämä takasi Petojen toisen sijan sarjataulukossa. Seuraavan kerran Petolauma kohtaa NSB:n ja SuPS:n Kempeleessä sunnuntaina 15.2. Tervetuloa kannustamaan Pedot voittoon!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: