jump to navigation

Suomussalmelta kaksi voittoa maaliskuu 18, 2009

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Petojen kauden viimeinen turnaus pelattiin Suomussalmen liikuntahallilla. Ennen turnausta Peto oli toisena sarjassa ja oli jo varmistanut paikkansa nousukarsintoihin. Kahdessa viimeisessä pelissä Pedot kohtasivat Oulun Tarmon ja SC Haapajärven.

Päivän ensimmäisessä pelissä Petoa vastaan asettui OuTa. Tarmo on aina ollut Pedoille vaikea vastustaja ja joukkuiden kohtaamiset ovat olleet tasaisia kamppailuja. Peto lähti rennolla ilmeellä uusien kentällisten voimin peliin ja joukkue pääsikin alusta asti hyvin mukaan otteluun. Tasaisen ensimmäisen erän ainoan maalin iski Peto. Toiseen erään Pedot lisäsivät höyryä ja veivät erän selvästi nimiinsä. Erän maalit Pedoille 6-2 ja kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 7-2. Kolmannessa erässä Tarmo ei saanut viriteltyä kunnon kiriä aikaan. OuTa onnistui erässä kertaalleen ja kun Peto kaunisteli vielä lukemia iskemällä neljä maalia, päättyi ottelu selvin 11-3 numeroin. Joukkue esintyi todella hienosti ja pelasi joukkueena yhden kauden parhaista peleistään. Ketjujen sotkeminen piristi peliä ja jokainen pelaaja pelasi loistavasti. Petojen maalintekijät.

Turnauksen toisessa ottelussa Pedot saivat vastaansa SC Haapajärven. Ennen kauden viimeistä peliä Petojen toinen tila sarjassa oli jo varmistunut. Taitava mutta ailahteleva Haapajärven joukkue oli onnistunut voittamaan Pedot kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, joten Pedoilla oli näytettävää vielä viimeisessäkin pelissä. Peto lähti samalla rennolla ilmeellä peliin mihin edellinen päättyi. Hyvä ote tuottikin tulosta ja Peto iski ottelun avaus maalin. Tasaisessa erässä molemmat joukkueet iskivät vielä kaksi maalia ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteesta Peto johdosta 3-2. Toisessa erässä Peto lisäsi kierroksia ja iski heti erän ensimmäisessä vaihdossa maalin. Haapajärvi onnistui vielä kaventamaan, mutta Pedot tekivät erään vielä kaksi maalia ja johtivat kahden erän jälkeen 6-3. Kolmas ja kauden viimeinen sarjaottelun erä oli lopulta yhden joukkueen näytöstä. Sarjapaikasta taistellut Haapajärvi ei saanut isoa vaihdetta päälle vaan Pedot veivät viimeisen erä luvuin 3-1 ja koko ottelun 9-4. Petojen maalintekijät. Tässäkin pelissä koko joukkue pelasi loistavasti ja tänään ei joukkueesta heikkoa lenkkiä löytynyt. Turnaus oli Suomussalmella loistavasti järjestetty ja puittet olivat kunnossa, kiitokset kotijoukkueelle!

Seuraavaksi Pedot nähdään kentällä 2. divisioonan karsinnoissa, kun joukkue kohtaa RaaPon Raahesta. Ensimmäinen ottelu pelataan 21. päivä lauantaina Rantsilassa ja toinen heti seuraavana päivänä Raahessa (kalenteri). Tervetuloa kannustamaan Pedot voittoon!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: