jump to navigation

2. divisioonan karsinnat päätökseen Petojen osalta maaliskuu 25, 2009

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Hyvän kauden pelannut Petolauma sijoittui 3. divisioonan pohjoislohkossa toiseksi ja pääsi karsimaan 2. divisioonan ensi kauden sarjapaikasta. Petojen kausi jatkui viikonloppuna kahdella ottelulla 2. divisioonassa toiseksi viimeiseksi jäänyttä Raahen Ponnistusta vastaan.

Ensimmäisessä ottelussa lauantaina Rantsilassa Peto oli ”kotijoukkue”. Sairastelujen ja muiden estymisien vuoksi Pedot eivät saaneet jalkeille täyttä miehitystä. Kahdella kentällisellä otteluun lähtenyt joukkue taisteli tasaisesti kaksi erää johtaen kahden erän jälkeen 7-5. Kolmannessa erässä Pedoilla jalka alkoi hieman painaa ja RaaPo painoi kovasti päälle. Laajemmalla materiaalilla pelannut RaaPo onnistui lopussa iskemään ottelun ensin tasoihin ja hetkeä myöhemmin vielä johtoon. Peto yritti vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. RaaPo iski vielä yhden maalin tyhiin ja voitti ottelun lopulta maalein 9-7.

Sunnuntain pelissä Peto matkasi Raahen ”Thunderdomeen”. Taaskaan Petolaumaa ei saatu täysilukuiseksi vaan otteluun lähdetiin kahdella hyökkäyskentällisellä ja kolmella pakkiparilla. Lepsulla asenteella otteluun lähtenyt Peto oli ensimmäisessä erässä ihan hukassa, eikä päässyt peliin yhtään mukaan. Kotijoukkue oli erässä selvästi parempi ja voitti ansaitusti ensimmäisen erän. Erätauolle lähdettäessä taululla oli tylyt 4-0 lukemat RaaPolle. Toiseen erään Pedot sekoittivat pakkansa ja saivat pelistä hiljalleen kiinni. Erän voitti lopulta kotijoukkue 2-1, kun Pedot saivat pallon vain kertaalleen hyvän pelin pelanneen ja ottelun tähdistöön valitun Ilari Parviaisen selän taakse. Kolmannessa erässä Peto ei saanut viriteltyä kunnon kirivaihdetta päälle. Molemmat joukkueet tekivät erässä neljä maalia ja peli päättyi lukemin 10-5 kotijoukkueelle.

Joukkue taisteli kohtuullisesti raskaan viikonlopun läpi kapealla materiaalilla. RaaPo oli molemmissa otteluissa kuitenkin parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Ensi kaudella Peto jatkaa siis tutussa kolmosdivarissa, mikä on ainakin tällä hetkellä joukkueelle ihan oikea sarjataso. Lisäksi kauden alussa asetettu virallinen tavoite täytettiin kun joukkue pääsi karsimaan kauden päätteeksi ylempään divariin. Kiitokset kaikille kuluneesta kaudesta! (erityisesti faneille :D) RaaPolle myös kiitokset hyvin järjestetystä viimeisestä pelistä! -Seiska-

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: