jump to navigation

Petojen kausi pakettiin Limingassa maaliskuu 30, 2010

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

SBT Pedon kausi päättyi 14.3.2010 pelattuun turnaukseen Limingan liikuntahallissa. Viimeiseen turnaukseen lähdettäessä riitti panosta lähes kaikkiin peleihin. Petojen osalta sarjasijoitus oli myös vielä taysin auki. Kahdella tappiolla karsittaisiin alaspäin ja kahdella voitolla olisi vielä mahdollisuudet päästä karsimaan 2. divisioonaan.

Turnauksen avausottelussa Pedot saivat vastaansa turnauksen isäntäjoukkueen Hirvarit. Hirvarit olivat ennen ottelua sarjataulukosta Petojen takana ja ottelun voittaja olisi lähes varmasti kuivillla alaspäin karsian paikasta. Peto näytti syttyvän kovassa paikassa ja hoiti tasaisen ottelun itselleen maalein 3-2. Tärkeä voitto Pedoille tarkoitti että tippuminen alaspäin ei ollut enää mahdollista ja tämä helpotus näkyi kopissa ”vaikean” kauden jälkeen.

Päivän toiseen peliin Petoa vastaan asteli Haukiputaan Heitto. Petojen lataus näytti purkautuneen ensimmäiseen peliin ja Peto päästi Hahen jo ottelussa viiden maalin karkumatkalle. Viimeisessä erässä Peto kuitenkin syttyi peliin ja sai uuden vaihteen päälle. Joukkue taisteli Pedon lailla ja pääsi ottelussa jo maalin päähän. Tälläkään kertaa aika ei vaan enää riittänyt, vaikka lopussa koitettiin tasoitusta ilman maalivahtiakin. HaHe vei siis joukkueiden toisenkin kohtaamisen, loppunumeroiden ollessa tällä kertaa 5-4.

Toisen pelin tappion myötä Peto jatkaa 3. divarissa myös ensi kaudella. Petojen lopullinen sarjasijoitus oli viidestila tasaisessa sarjassa. Vaikeahkon kauden jälkeen joukkueen sijoitus oli peliesitysten mukainen. Pari ”helppoa” tappiota kauden aikana söi joukkueen itseluottamusta ja joukkuehenkeä todella pahasti. Viimeisen turnauksen peleissä oli kuitenkin jo havaitavissa vanhaa kunnon ”Petoilmettä” ja kausi oli hyvä lopettaa taistelemalla. Pedot kiittävät kaikkia joukkueita, pelaajia, tuomareita ja muita toiminassa mukana olleita kannustusjoukkoja rehdistä ja mielenkiintoisesta kaudesta. -Seiska-

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: