jump to navigation

Voitto ja tappio Limingasta! lokakuu 15, 2011

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

SBT Peto jatkoi varhain lauantaiaamuna pelejään kolmosdivarissa. Päivän avausottelussa joukkue voitti Hirvarit komeasti maalein 7-3. Toisesta pelistä ei kotiintuomisia tullut, kun KeKi voitti petolaiset 5-2 -lukemin.

Peto aloitti pelin tunnustelevasti ja pari ensimmäistä vaihtoa räiskittiin palloa keskialueella. Ottelun avausmaalin iski Hirvarit vaparista, kun laukaus painui Peto-muurin lävitse ohi Mafren. Joukkueen riveihin viikolla paluun tehnyt Ile tasoitti pelin vain hetkeä myöhemmin. Hirvarit siirtyivät uudemman kerran johtoon, kun Vellu sai mailaan lyömisestä kaksiminuuttisen, mutta Peto tasoitti jälleen kolmosketjun toimesta, kun Tommin hämylaukaus tavoitti maalin tolpalta Esan, joka suti pallon tyhjään rysään. Seuraavat minuutit pelattiin tasaväkisesti molemmissa päissä, mutta maalintekopaikoille ei kummallakaan joukkueella ollut asiaa. Lopulta Peto siirtyi 3-2 -johtoon, kun maalintakaa iskuihin erikoistunut, Lennu, haki päädystä syöttöä maalille nousseelle Tikille. Pallo potkaistiin hirvarilaisten toimesta omaan maaliin ja Peto otti ohjat ensimmäisen kerran ottelussa. Näistä numeroista mentiin myös toiselle erätauolle. Kolmas erä alkoi hyvin petolaisten kannalta, kun Rane karvasi pallon hyökkäysalueella ja laukoi pelivälineen tolpan kautta verkon perukoille. Hetkeä myöhemmin Peto iski tilanteeksi jo 5-2, kun Tiki iski pomppupallon maalin edestä sisään. Hirvareiden peli sekosi tässä vaiheessa lopullisesti ja Iiro iski kauden avausmaalinsa tarkalla kudilla etukulmasta sisään. Pedon viimeisen maalin iski piiitkää kuivaa kautta pelannut Antti, joka nosti maalin edestä pallon näyttävästi etuyläkulmaan. Lopussa Tiki otti vielä rangaistuksen, josta Hirvarit kavensivat ylivoimalla loppulukemiksi 7-3. Maalilla pelannut Mafre torjui Hirvareiden lähentelyt varmasti. Myös erityismaininta puolustuksen toiminnalle, sekä hirmuisen itseluottamuksen viikolla saaneelle Tommille, joka näytti kulmatilanteissa oikeaoppista kontaktin ottoa ja pelasi myös yllättävän pallovarmaa peliä koko pelin ajan. Peto joutui pelaamaan siis avausottelussa peräti neljästi alivoimaa, joista vastustaja rokotti kahdesta maalin. Maalipaikkoja tarjottiin tehtyjen maalien lisäksi useita mm. muutama läpiajo, joten joukkueella oli saumat iskeä rumatkin lukemat taululle.

1.Erä
14.00 0-1 Nissinaho (Virnes)

2.Erä
19.02 Peto 2min Ojakoski (Työntäminen)
22.09 1-1 I Heikkinen (Aaltonen)
22.18 Peto 2min Junttila (Mailaan lyöminen tai potkaiseminen)
22.36 1-2 Peltola (Nissinaho) YV
25.35 2-2 E Heiska (Aaltonen)
26.32 Peto 2min Tikkanen (Työntäminen)

3.Erä
32.51 3-2 Aro (Tikkanen)
35.55 4-2 Ojakoski
37.08 5-2 Yrttiaho (Junttila)
37.08 Hirvarit Aikalisä
37.16 6-2 Kettunen (Saranpää)
40.31 7-2 A Heiska (E Heiska)
43.00 Peto 2min Yrttiaho (Vaarallinen peli)
44.14 7-3 Jämsä (Nissinaho) YV

Toisessa pelissä KeKiä vastaan Peto oli saada otteluun salama-alun, kun Lennu pääsi hyvältä paikalta laukomaan. Tällä kertaa vastustajan maalivahti torjui tilanteen ja jo samassa vaihdossa KeKi iski komean maalin ilmasta ja siirtyi 1-0 -johtoon. Ile toi Pedon kuitenkin tasoihin laukomalla pallon helpohkosti maaliin maalivahdin puikoista vain muutamia minuutteja myöhemmin. KeKi sisuuntui tästä ja iski kaksi nopeaa maalia ja tilanne avauserässä vieraille jo 3-1. Peto jatkoi karvausta korkealta ja se tuottikin tulosta vielä avauserässä, kun Lennu karvasi pelivälineen Tikille, joka pääsi yksin maalivahtia vastaan. Pelimiehen tyylillä hän kuitenkin jakoi pallon takana tulleelle Lennulle, jolla oli helppo työ siirtää pallon lähes tyhjään maaliin. Toiseen erään näin ollen 3-2 -tilanteessa. KeKi jatkoi pallon nopeaa siirtelyä toisessakin erässä, mutta maaleja ei nähty kummassakaan päädyssä, vaikka Pedolla olikin muutamia hyviä tilanteita. Kolmanteen erään petolaiset lisäsivät vielä pykälän vauhtia ja saikin luotua muutamia hyviä paikkoja korkean karvauksen ansiosta. Ottelun puhutuin tilanne nähtiin, kun Ela sai Iirolta loistavan syötön maalin kulmalle, josta Ela nousi maalille harhauttaen maalivahdin. KeKi-puolustaja rikkoi selvästi Elaa, joka menetti selvässä maalipaikassa mailansa. Tuomarit eivät tähän rikkeeseen kuitenkaan reagoineet ja tämä aiheuttikin melkoisesti närää petolaisten keskuudessa. Hetkeä myöhemmin vieraat iskivät 4-2 -maalin, kun Peto joutui karvaamaan päädystä asti. Koko kentän juoksu päätyi lopulta maaliin, ja koska peliaikaa oli enää muutamia minuutteja jäljellä, otti Pete tähän ajankohtaan aikalisän. Peto pyöritti ilman maalivahtia hetken aikaa peliä vieraiden päädyssä, mutta lopulta KeKi iski pallon tyhjään rysään ja loppunumerot näin 5-2. Peto ei saanut toiseen peliin aivan täysin omaa peliään toimimaan johtuen ainakin osittain KeKin hyvästä liikkeestä. Myös avauserässä lähes kaikessa onnistunut KeKi kaatoi kylmää vettä maalien muodossa petolaisten niskaan. Peto pääsi ottelussa koittamaan myös ylivoimaa, mutta kuvioissa oli vielä paljon hiomista.

1.Erä
00.26 0-1 Ahola (Seppälä)
01.14 1-1 I Heikkinen (A Heiska)
04.26 1-2 Seppälä (Kirkkomäki)
08.56 1-3 Oikarinen (Konttinen)
11.52 2-3 Aro (Yrttiaho)
13.43 KeKi 2min Raitanen (Maasta pelaaminen)

2.Erä

3.Erä
38.58 2-4 Ahola (Kirkkomäki)
38.58 Peto Aikalisä
43.43 2-5 Seppälä (Heikkinen) TM

Tuomari-työskentely oli päivän otteluissa melko sekavaa, sillä hieman helposti nousi tuomarin käsi laidanvierus-kontakteissa Peto-laseilla katsottuna. Myös muutama selvä jäähyn paikka jäi tuomarilta viheltämättä vastustajalle, joten ymmärrettävästi pientä närää nämä tilanteet aiheuttivat. Joka tapauksessa eteenpäin on menty valtavasti kauden avausturnauksesta, jossa pallon hallintaa ei ollut juuri nimeksikään. Kokoonpanot saatiin vakiinnutettua, kun jokainen kenttä sai luotua lukuisia hyviä tekopaikkoja. Myös lähes kaikki pelaajat pääsivät turnauksessa pisteille, joten kolmen viikon päästä pelattavaan Kempeleen-turnaukseen, jossa vastaan asettuvat SuPS ja Spartak, joukkue lähtee hyvistä asemista.

Pedon kokoonpanot päivän peleissä:
Ela-Lennu-Tiki
Jari-Vellu

Kertsi-Rane-Iiro
Lasse-Tommi

Antti-Ile-Esa

Mafre

Koutsi: Pete

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] Peto – Hirvarit    7-3 SBT Peto – KeKi        […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: