jump to navigation

Pelipäivä on juhlapäivä! marraskuu 4, 2011

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Lauantaina OLS II isännöi Kempeleellä kauden kolmatta turnausta. Sarjassa vasta seitsemäntenä oleva Peto-ryhmä saa vastaansa päivän mittelöissä SuPS:n ja Spartakin.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Suomussalmen ylpeys, SuPS, joka on Pedon ohella yksi pitkäaikaisimmista kolmosen joukkueista. Peto sai Limingassa pelinsä jo osittain uomiin ottamalla Hirvareista komean voiton. KeKiä vastaan joukkue pelasi myös hyvin tappiosta huolimatta. SuPS on sarjassa vasta yhdeksäntenä kun se on hävinnyt kauden neljästä ensimmäisestä pelistä kolme. SuPS voitti niinikään Hirvarit kauden avauksessa. Joukkue hävisi AS Moonille peräti 11-2, sekä KoskRille 11-5. ToPV oli niukasti parempi maalein 4-5. Suomussalmelaiset ovat päästäneet kuluvalla kaudella jo peräti 31 maalia, joten sen puolustuspelaaminen ei ole onnistunut toivotulla tavalla. Vastaavasti maalinteko on sujunut melko hyvin, sillä joukkue on tehnyt 17 maalia, kun Pedon vastaava lukema on vain 11! Viime kauden joukkueiden kohtaamisista niskalenkki on petolaisilla, sillä ensimmäisessä ottelussa pisteet jaettiin lukemin 5-5. Toisen ottelun Peto voitti 9-6. Ottelusta on luvassa varmasti viihdyttävä ja maalirikas. Molemmille joukkueille pisteet olisivat elintärkeät, sillä tappiolla sarjan ylempi keskikasti ottaisi pienen hajuraon heti alkukaudesta. Ottelu alkaa kello 11.00 paikallista aikaa.

Toisessa ottelussa Peto saa vastaansa Spartakin, joka nousi viime kauden päätteeksi ylivoimaisen esityksen ansiosta kolmoseen. Spartak on aloittanut kauden hyvin, sillä se on sarjassa neljäntenä. Kauden avauksessa kotonaan se tasasi pisteet KeKin kanssa lukemin 4-4 ja toisessa pelissä se kuritti Hirvareita lukemin 5-1. Limingassa Spartak voitti AS Moonin 9-5, mutta joutui toteamaan KoskRin paremmakseen niukasti 5-4. Spartak kuuluu sarjan suosikkeihin ja se onkin pelannut vahvan syksyn. Odotettavissa on tiukka ottelu, jossa Spartak on pienoinen ennakkosuosikki, mutta Peto tulee taistelemaan voitosta täysin tasavertaisesti kajaanilaisia vastaan. Ottelu alkaa kello 14.00.

Lauantain vastustajilla on allaan pitkä matka Kempeleelle, joten nähtäväksi jää saako Peto hyödynnettyä tätä ”etua” peleissä. Pedon alkukausi on ollut kaksijakoinen, sillä maalinteko on tökkinyt erittäin pahasti lukuunottamatta Hirvarit-voittoa. Puolustussuuntaan joukkue on sarjan eliittiä, sillä se on päästänyt sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja. Joukkue lähtee lähes parhaalla kokoonpanolla viikonlopun peleihin, sillä kokoonpanoista puuttuvat ainoastaa Iiro ja Lasse. Ketjuja on sekoiteltu jälleen huolella Limingan pelien jälkeen, joten vastustajat joutuvat jälleen selvittämään Pedon pelikirjan salat uusiksi.

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] SuPS – SBT Peto          5-2 Spartak – SBT Peto     5-5 […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: