jump to navigation

Taas pelataan! marraskuu 26, 2011

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Peto matkustaa tulevana sunnuntaina Suomussalmelle, jossa se saa kauden neljännessä turnauksessa vastaansa avausottelussa KoskRin ja toisessa matsissa AS Moonin.

KoskRi nousi kuluvalle kaudella kolmoseen sarjaporrasta alempaa ja on jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi. KoskRi on sarjassa jaetulla kärkipaikalla OLS II:n  kanssa. Juuri OLS on ainut joukkue, joka on pystynyt kaatamaan kempeleläiset. KoskRi seilaa viiden ottelun voittoputkessa ja on ollut jopa ylivoimainen alkukaudesta. Tilastot puhuvat puolestaan joukkueen iskukyvystä: Sarjassa eniten tehtyjä maaleja, peräti keskimäärin 8 maalia per peli, vähinten päästettyjä maaleja, 16. KoskRin joukkueesta löytyy paljon taitoa ja voimaa, joten petolaisten on pelattava erittäin kurinalaisesti ja tehokkaasti, jotta pisteitä onnistuttaisiin haalimaan. Ottelu alkaa klo 13.00.

Toisessa ottelussa vastaan asettuu raahelainen AS Moon. Moon on sarjassa tasapistein Pedon kanssa kuudennella sijalla. Moon aloitti kautensa huikealla tavalla iskemällä ensimmäisessä turnauksessa kahdessa pelissä yhteensä peräti 23 maalia! Sen jälkeen on otteet heikentynyt huomattavasti, sillä raahelaisilla on niskassaan neljän ottelun tappioputki. Tosin tappiot ovat tulleet sarjan kärkikolmikkoa ja Spartakia vastaan. Moonin otteluissa on kuluvalla kaudella nähty paljon maaleja, sillä keskimäärin ottelussa nähdään noin 13 maalia. Pedon onkin oltava tässäkin ottelussa tiiviin puolustuksen turvin valmiina ja iskettävä raahelaisten alakertaan, joka ei ole ollut sarjan pitävimpiä. Ottelu alkaa klo 16.00.

Peto tarvitsee viikonlopulta kipeästi pisteitä, sillä tappioilla sarjan häntäpää uhkaa jo liiankin kovasti. Peto on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, noin 3 maalia per peli. Mikäli Peto onnistuu ottelussa tekemään 5-6 maalia, on se vahvoilla, sillä oman pään pitävyys on usein ollut joukkueen vahvuuksia. Pedon tehopisteet ovat jakautuneet erittäin tasaisesti, sillä lähes koko joukkue on merkkauttanut itselleen jo pisteitä. Joukkueen ketjuja on jälleen muokattu hieman, mutta suurinpiirtein kokoonpanot ovat edellisturnauksen kaltaisia. Varmoja poissaoloja ovat ainoastaan viime turnauksessa pelivireen löytänyt Ela, Jari ja Simppa. Iiro ja Vellu tekevät paluun pelaavaan kokoonpanoon edellisturnauksen jäljiltä.

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] SBT Peto – KoskRi       4-4 AS Moon – SBT Peto    6-6 […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: