jump to navigation

Kauden puolivälin taitteessa joulukuu 16, 2011

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Tulevana lauantaina kausi saavuttaa puolen välinsä. kun SBT Peto matkustaa Raaheen taistelemaan elintärkeistä pisteistä ToPV:a ja SuPS:a vastaan.Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Pedolle täysin uusi joukkue ToPV. Torniolaisten kausi ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla, sillä joukkue on sarjassa Pedon takana kahdeksantena. ToPV putosi kakkosesta viime kauden päätteeksi ja kuluvan kauden kevätpuoliskon se saa pelata melkoisessa hurmiossa, jotta karsinnat tai tippuminen neloseen vältettäisiin. Joukkue on ottanut kuluvalla kaudella kolmessa pelissä yli kymmenen maalia omiin. ToPV on päästänyt kuluvalla kaudella eniten maaleja eli 59 kappaletta. Vastaavasti se on tehnyt vain 26 maalia, joten kova urakka on joukkueella pelinsä parantamisen eteen tehtävä. Torniolaiset ovat voittaneet kaksi ottelua, Hirvarit ja SuPS:n. Nyt ToPV tarvitsisi kolmannen voiton samoilla sijoilla pelaavasta Peto-laumasta. Myös Pedon kausi on ollut takkuinen. Vaikka joukkue päästääkin suhteellisen vähän maaleja, pitäisi puolustuksen olla vielä tiiviimpi, sillä maalinteon kanssa joukke painii turhan usein. Peto on ottanut kuluneella kaudella vasta yhden voiton! Jostain syystä tasapelit kelpaavat usein otteluista molemmille joukkueille ja näin ollen pisteet onkin jaettu tällä kaudella jo neljästi! Viime kaudella nähty trendi (6-6-6) siis tuntuu jatkuvan. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Peto on kaikissa tasapeleissä menettänyt johtoaseman. Puolustaminen tärkeillä hetkillä ei ole onnistunut (Lämärit- ja KoskRi-pelit). Nyt kuitenkin vastassa on ennakkoon saman tason joukkueet, joten voitot on ainoa asia mikä petolaisten keskuudessa kelpaa. Ottelu alkaa klo 13.00 paikallista aikaa. Myös SuPS:n peli on ollut kuluvalla kaudella hakusessa, sillä se on voittanut Pedon lisäksi ainoastaan hännänhuippu Hirvarit. Viime turnauksessa kotonaan se hävisi aamupelinsä niukasti 5-4 Spartakilla. Iltaottelussaan se sai pataan urakalla komeaa kautta pelaavalta OLS II:lta lukemin 1-9. Myös SuPS on päästänyt kuluvalla kaudella paljon maaleja, joten maalirikas ottelu on odoteltavissa ennen joulutaukoa.

 

Toisessa pelissä (klo 16.00) vastaan asettuu jo kertaalleen tällä kaudella kohdattu SuPS. SuPS on viime vuosina ollut Pedolle ns. pisteautomaatti, mutta kauden ensimmäisessä kohtaamisessa suomussalmelaiset olivat erittäin hyvällä jalalla liikkeellä ja pesivät Pedon selvästi,vaikka numerot olivatkin vain 5-2. Tuossa ottelussa SuPS iski kolmannen erän alussa ratkaisevat osumat. Pedon maaleista vastasivat Esa ja Kertsi. Pedon ketjulotto pyöri kyseisessä ottelussa muutamaan kertaan ja erilaisilla yhdeistelmillä koitettiin saada peliä toimimaan, mutta SuPS oli ansaitusti parempi. Tällä kertaa petolaisten on oltava paremmin valmistautuneina, jotta tämä tiukka vääntö onnistuttaisiin voittamaan. Kumpi tahansa tappion tästä ottelusta kokee, joutuu se melko todennäköisesti vähintäänkin karsimaan alaspäin, sillä kärkiviisikko on ottanut sen verran kovat hajuraon jo takanaan tuleviin joukkueisiin.

Pedon kokoonpanot alkavat pikkuhiljaa vakiintua ja lauantain rientoihin on osallistumassa näillä näkymin lähes koko joukkue. Tähän vaikuttanee jonkin verran pelien jälkeinen pikkujoulu-systeemi. Ketjujen osalta tuskin suuria muutoksia tullaan näkemään, sillä pikkuhiljaa pelit alkavat luistamaan kaikilla viisikoilla tasaisesti. Kinkun syönti ja tonttuilut siirretään vielä toistaiseksi taka-alalle, sillä lauantain pelit ovat elintärkeät loppukautta silmällä pitäen!

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] SBT Peto – ToPV         8-4 SuPS – SBT Peto          4-3 […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: