jump to navigation

Pakkovoittojen paikka helmikuu 24, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Kovan kysynnän siivittämänä on taas viikonlopun otteluennakon aika. Sunnuntaina pelataan kauden toiseksi viimeinen turnaus Kempeleen palloilupyhätössä ja nyt alkaa olla ratkaisun paikat karsintapaikkojen suhteen niin ylös- kuin alaskin päin. SBT Peto kohtaa kohtalon otteluissa KeKin ja OLS II:n.

Päivän ensimmäisessä mittelössä vastaan asettuu Pedon jo kertaalleen kuluvalla kaudella kaatanut KeKi, joka on lähes varmuudella myös ensi kaudella kolmosdivari joukkue. KeKi on pelannut hyvän kauden ja tästä osoituksena on paikka sijoilla 3.-5. Melkoinen ihme täytyisi tapahtua, että joukkue näiltä sijoilta vielä nousisi/suistuisi. Joukkue haki viime turnauksesta niukan voiton sarjajumbosta, mutta joutui toteamaan OLS:n paremmakseen yhdessä kauden viihdyttävimmistä otteluista. Silmiinpistävää KeKin kaudessa on se, että se ei ole pystynyt kaatamaan kärkikuusikosta kuin OLS:n kertaalleen. Häntäpään joukkueet se on kuitenkin voittanut joka kerta. KeKin pelaajarinki lienee sarjan laajin ja tulevana viikonloppuna kokoonpanoissa varmasti on täydet kolme kenttää. Kun joukkueen pelitapa  muutoinkin perustuu nopeuteen, on petolaisilla täysi työ pysyä kempeleläisten vauhdissa mukana. KeKin terävimpiä syömähampaita ovat mm. Kirkkomäki-Tapaninaho-Ahola -kolmikko, mutta kyllä sieltä joka ketju pystyy pallon reppuun pakkaamaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin lokakuussa Limingassa, kun KeKi oli hieman kyseenalaisestikin parempi maalein 2-5. Tuossa ottelussa tuomaristo oli ikävä kyllä ratkaisemassa peliä, kun Pedon tasoitustilanteessa tapahtui kekiläisen operaatio ”mailanvarastus”. Lopulta KeKi iski heti perään 4-2 -maalin ja lopussa vielä tyhjiin viimeisen niitin. Tällä kertaa Pedon on oltava valmiina alusta asti, sillä KeKi iski ottelun ensimmäisen 9 minuutin sisällä kolme maalia. Ottelu alkaa kello 11.00, joten herätyskellot valmiiksi varhain aamulla!

Edellinen kohtaaminen kuluvalla kaudella:
SBT Peto – KeKi
        2-5

Toisessa pelissä Peto-lauma kohtaa sarjan voiton ja nousun lähes varmasti varmistaneen OLS II:n. OLS on ollut kuluneella kaudella rautaisen kova, eikä ole montaakaan pistemenetystä joutunut kärsimään. Viime turnauksessa tälläinen kuitenkin sattui, kun hirmuista kevättä pelaava SuPS takoi sensaatiomaisesti oululaiset maantakoon lukemin 7-2. Toisen ottelun OLS kuitenkin klaarasi selkeästi 5-1. Toinen tämän kauden tappioista tuli KeKiä vastaan ensimmäisellä kierroksella. OLS:n tavaramerkkiä kuluneella kaudella on pelien vähämaalisuus, sillä keskimäärin oululaisten peleissä tulee vähiten maaleja koko sarjassa. Joukkue on myös päästänyt vähiten omiin, joten kovan työn saa tässäkin ottelussa Peto tehdä voiton eteen. Joukkuiden edellinen kohtaaminen oli kauden avauspeli, josta OLS otti 2-0 -voiton. Ottelussa Peto ei saanut mitään mianittavaa aikaan ja kotijoukkue korjasikin kauden helpoimman voittonsa tuosta pelistä. Peto on sopinut OLS:lle viime kausina hyvin vastaan, sillä edelliskaudellakaan ei Peto pystynyt ottamaan kahta pistettä tältä. OLS on massiivinen ennakkosuosikki ottelussa, mutta Peto on kuluneella kaudella pystynyt haastamaan juuri OLS:a lukuunottamatta jokaisen kärkipään joukkueen voitosta ja tekee nii varmasti nytkin. Ottelu alkaa kello 14.00.

Edellinen kohtaaminen kuluvalla kaudella:
OLS II – SBT Peto
      2-0

Peto lähtee otteluihin hirmuisin panoksin. Voitot olisi otettava, mikäli halutaan suorasta säilymisestä edes taistella. Tällöinkin tarvitaan muilta apuja, mutta koska lähes jokainen joukkue pystyy kaatamaan kenet vain, teoreettinen taistelu voi vielä kääntyä eduksi. Muutamat Pedon profiilipelaajat ja veteraanit suorittivat viime viikolla ryyppyretken Alppimaisemiin, joten erityisesti heiltä odotetaan tehoja pitkän lepoviikon siivittäminä. Kokoonpanoista varmasti sunnuntaina puuttuvat Simppa, Jari ja Marko. Myös muutaman muun pelikunto lienee vielä epäselvä. Tuleva sunnuntai on Pedon kauden kovin turnaus vastustajia mitattaessa. Nyt olisi venyttävä urotekoihin ja tähän tarvitaankin jokaiselta pelaajalta extra-panos!

Seuraa heitä:

Veteraanit:

Onko kokeneen osaston lepuuttaminen tuonut lisää virtaa ja tehoja?

Sentterit:

Siirtyikö Ranen apina vuorostaan Lennun harteille?

Alkufutikset:

Voittaako mustat jälleen viikonlopun kohokohdan?

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] KeKi – SBT Peto        2-1 OLS II – SBT Peto       3-5 […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: