jump to navigation

Loppurutistus maaliskuu 21, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Ensi lauantaina pelataan kauden viimeinen turnaus, kun Peto saa vastaansa Tornion ylpeyden, ToPV:n ja KoskRin. Suurimmalle osalle kolmosdivarijoukkueista lauantaina järjestettävä turnaus Suomussalmella on kauden viimeinen koitos.

OLS II tai KoskRi juhlii lauantain jälkeen suoraa nousua kakkoseen, kun taas toisen pelit jatkuvat karsinnoilla samaiseen sarjaan. Myöskin Hirvareiden ja ToPV:n kohtalo on jo sinetöity, sillä molemmat putoavat sarjasta kuluvan kauden päätteeksi. Myöskin Spartak ja KeKi on jo varmistanut asemansa siinä määrin, että pelit eivät jatku enää missään tapauksessa lauantain jälkeen. AS Moon ja Lämärit joutuvat vielä taistelemaan putoamiskarsintoja vastaan. Suurimman uhan heille luo hyvää kevättä pelaava SuPS. Pedon asema sen sijaan on melko varmasti sinetöity, sillä ainoa mahdollisuus Pedon suoralle säilymiselle on aika kaukaa haettu: Pedon on voitettava molemmat ottelunsa, SuPS:n on otettava piste Lämäreiltä ja hävittävä Spartakille sekä Lämäreiden on hävittävä ToPV:lle. Tästä voi jokainen päätellä tukalahkon tilanteen.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Peto saa vastaansa kello 15.00 ToPV:n, joka on siis jo täysin panoksettomassa tilanteessa. Nähtäväksi jää millaisella miehistöllä ja asenteella torniolaiset matkaavat kauas Venäjän rajan tuntumaan. Viime turnauksessa joukkue otti kaksi murskatappiota, joskin vastassa olivat kotikentällään noususta taisteleva kaksikko. ToPV on kuitenkin hyökkäysvoittoisen pelityylinsä avittamana vaarallinen joukkue, joka pystyy iskemään voittoon tarvittavat maalit. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Raahessa Peto ratkaisi ottelun toisen erän lopun ja kolmannen erän hyvän suorittamisen ansiosta maalein 8-4. Koska panokset ottelussa ovat melko olemattomat, pääsee Petokin pelaamaan vapautuneesti ja peliesitys saattaakin olla aiempia vahvempi. Joka tapauksessa luvassa on melko varmasti maalirikas peli.

Raahe 17.12.2011
SBT Peto – ToPV
         8-4

Toisessa ottelussa Peto saa vastaansa kovalla kohulla kolmoseen nousseen KoskRin. KoskRi on edelleen taistelemassa noususta ja asenne heillä lienee kohdillaan lauantain kamppailussa, kävi OLS II:n otteluissa miten vain. Kotiturnauksessaan kuukausi sitten joukkue näytti parasta osaamistaan ottamalla rutiininomaisesti voitot maalierolla 19-6. KoskRi on iskenyt sarjassa eniten maaleja ja vastaavasti päästänyt vähiten maaleja. Tällä yhdistelmällä yleensä ollaan kärkipäässä, ja niin nytkin. Mikäli Peto haluaa tästä ottelusta ottaa voiton, on sen pelin kuljettava vähintäänkin hyvin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin samalla parketilla marraskuussa, kun Peto rutisti pisteen kovan taistelun jälkeen. Vaikka Peto saikin otteluun salama-alun, oli vierailijalla peli hallussaan aina toisen erän puoleen väliin asti, jonka jälkeen Peto sai helpohkot ylivoimat, joilla pelin kulku kääntyi. Kun vastustajan liikekin alkoi heikentyä, oli Peto jopa voitossa kiinni, mutta kuten tavallista, piste menetettiin viime minuuteilla. Tästä onkin hyvä parantaa ja samalla todistaa, että joukkue on sarjasijoitustaan huomattavasti parempi! Ottelu alkaa illalla kello 18.00.

Suomussalmi 27.11.2011
SBT Peto – KoskRi
       4-4

Peto pelasi viime turnauksessa kauden parhaan tapahtuman, kun se hallitsi KeKiä vastaan peliä, mutta ei onnistunut haalimaan kuin 2-1 -tappion sekä otti sensaatiomaisen voiton OLS II:sta viime minuuttien maalikimaran turvin. Peli oli hyvin kasassa, mistä kertoo tiivis oman pään pelaaminen. Alkukauden aikana tutuiksi tulleet tasapelit ovat loistaneet poissaolollaan, sillä viimeisestä tasapelistä on kulunut jo lähes neljä kuukautta! Peto lähtee kauden viimeisiin runkosarjan peleihin pelaamaan vapautuneesti ja valmistautuen samalla jo todennäköisiin karsintoihin. Rosterista puuttuu ainakin Rane, Tommi, Simppa ja Marko. Myöskin Esan pelaaminen on epävarmaa. Joka tapauksessa Peto lähtee sisukkaasti taistelemaan kauden ensimmäisestä neljän pisteen viikonlopusta!

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] ToPV – SBT Peto       3-7 SBT Peto – KoskRi     5-11 […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: