jump to navigation

Aneemisella esityksellä kaksi pistettä maaliskuu 25, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Runkosarjan viimeinen turnaus ei tarjonnut suurempia ilonaiheita tai draamaa, sillä pelit olivat suhteellisen aneemisia panoksettomuuden vuoksi. Päivän ensimäisessä ottelussa ToPV taipui neppailulla maalein 3-7. Toisessa ottelussa KoskRi oli selvästi parempi lopulta luvuin 5-11.Peto saapui pelipaikkakunnalle tuntia ennen omaa peliään ja heti kävi selväksi, että karsintapaikka oli varmistunut jo päivän ensimmäisessä ottelussa, kun SuPS voitti Spartakin. Viikonloppuun lähdettiin tasan kahdella kentällisellä. Ottelun alkuun Peto loi muutaman hyvän paikan, kun mm. Lennu pääsi läpiajoon. Onneton viimeistely kuitenkin piti tilanteen maalittomana. Hieman ennen erän puolta väliä Peto avasi maalihanat, kun Iiro pääsi Kertsin syötöstä yksin maalivahtia vastaan. Iiro sujautti oman riparinsa verkon perukoille ja tilanne 0-1. Heti seuraavassa vaihdossa Peto iski taululle jo 0-2 -lukemat, kun Ile tarjoili ja Lasse laukoi yläpeltiin komean laukauksen. Tästä vain vajaa 20 sekuntia ja kakkosketju karvasi pallon päädystä ja Kertsillä oli helppo työ kiertää pallo maalin edestä verkkoon. Pedon tehohetki päättyi seuraavassa vaihdossa, kun Tiki tarjoili Ilelle puolustusviisikon keskelle loistopaikan, josta Ile laukoi taka-alakulmaan tilanteeksi jo 0-4. Erän loppupuolella Jari sai kakkosen estämisestä ja kun hetkeä myöhemmin Lasse otti toistuvasta rikkomisesta jäähyn, alkoi Peto-joukkue protestoimaan, josta tuomaristo (tai tänä viikonloppuna ainoastaan toinen tuomari) langetti Ilelle kaksiminuuttisen. ToPV pääsi näin avauserän loppuun ja toisen erän alkuun hakemaan kahden miehen ylivoimalla kavennusta. Pedon alivoimakolmikko pelasi kuitenkin loistavaa alivoimaa ja esti ajoituksillaan monta laukausta. Loput hoiti maalissa hyvin pelannut Mafre.

Toisen erän alkuun pääsi vuorostaan Peto ylivoimalle, kun Lennu kaadettiin keskialueella, mutta ylivoima ei toiminut nimeksikään. Peto loi muutamia hyviä paikkoja erän edetessä, mutta maalivahti tai epätarkka laukaus pilasi maalintekoaikeet kerta toisensa jälkeen. Myös erän loppupuolella Peto sai kahdesti mahdollisuuden ylivoimalla lisätä johtoaan, mutta ylivoima ei edelleenkään toiminut. Näin toiselle erätauolle mentiin 0-4 -lukemissa.

Kolmannen erän alkuun Peto iski Ilen toimesta 0-5 -lukemat. Heti perään Jari otti ottelun toisen kakkosensa, tällä kertaa protestoinnista. Tämä jäähy kostautui, kun Törmäsen kaukolaukaus painui miesmuurin lävitse maaliin. Heti perään Peto löysäili ja Fräki iski rystysipaisullaan 2-5 -kavennuksen. Peli jatkui melko sekavana ja neppailuhengessä aina viimeiselle vitoselle asti. Peto pääsi ylivoimalle, josta pitkän liikuttelun päätteeksi Tiki ohjasi Elan passin maaliin. Tästä pari minuuttia eteenpäin ja Tiki iski illan toisen maalinsa maalin edestä. Loppunumerot iski ToPV Peto-puolustuksen ihmetellessä vieressä kolme sekuntia ennen pelin loppua.

Kaikenkaikkiaan ottelu oli tasapaksua puurtamista, josta puuttui molemmilta joukkueilta tunne. Peto oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta maalinteko oli suhteellisen heikkotasoista. Joka tapauksessa saaliiksi jäi kaksi pistettä ja keskittyminen toiseen otteluun voitiin aloittaa.

1.Erä

06.29 0-1 Kettunen (Keränen)

07.46 0-2 Saranpää (I Heikkinen)

08.04 0-3 Keränen

08.54 0-4 I Heikkinen (Yrttiaho)

13.54 Peto 2min Tikkanen (Estäminen)

14.38 Peto 2min Saranpää (Toistuva väärä pelitapa)

14.38 Peto 2min I Heikkinen (Protestoiminen)

2.Erä

17.33 ToPV 2min Nevala (Estäminen)

25.09 ToPV 2min Fräki (Estäminen)

28.10 ToPV 2min Hentilä (Väärä etäisyys)

3.Erä

32.05 0-5 I Heikkinen (Jokisaari)

32.31 Peto 2min Tikkanen (Protestoiminen)

34.18 1-5 Törmänen (Kangas) YV

34.37 2-5 Fräki (Nevala)

41.07 ToPV 2min Nevala (Mailaan lyöminen tai potkaiseminen)

42.38 2-6 Yrttiaho (Jokisaari) YV

44.39 2-7 Yrttiaho (I Heikkinen)

44.57 3-7 Mäntynenä (Keränen)

Myllyojan Sanomien tähdet:

*** Yrttiaho (2+1)

**Junttila

*I Heikkinen (2+2)

Kokoonpanot ToPV-pelissä:

Ela-Ile-Tiki

Kertsi-Iiro-Lennu

Jari-Vellu

Antti-Lasse

Mafre (Tönö)

Toiseen otteluun lähdettiin niinikään tilanteesta, jossa kummallakaan joukkueella ei ollut panosta. Ottelun avausmaali kertoi koko päivän toisen tuomarin toiminnasta kaiken: pallollisena noussutta Lennua rikottiin selvästi, mutta tuomaristo ei tätä noteerannut vaan KoskRi iski vastaan ja siirtyi 0-1 -johtoon. Heti perään Peto pääsi kokeilemaan ylivoimalla, mutta viisikon toilailu ja tuomariston käsittämätön virhe jälleen tarjosikin vieraille paikan alivoimalla, josta Karjala siirsi tilanteen jo 0-2:n. Ylivoimalla ei maaleja saatu aikaan, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Vellu avasi kauden maalitilinsä laukomalla kaukaa löysän kudin, joka kimposi pakin jalasta omaan häkkiin. Tästä Peto sai hieman virtaa ja seuraavassa vaihdossa tullut ylivoima hyödynnettiin, kun Tikin viivalta heittämä roikku osui Kertsin juoksiradalle, josta taituri ohjasi pallon reidellään verkon perukoille. Tämän jälkeen KoskRi sai jälleen peliä haltuun ja lopulta sekin sai ylivoiman, kun Vellu joutui toistuvasta rikkomisesta boksiin. Ylivoima tuotti tulosta, kun Tammela laukoi tilanteen 2-3:n. Erän viime minuuteilla Peto sai omanpäänvaparin, joka kaikkien ihmetykseksi kääntyikin vieraille. Tämän pelimannit käyttivät todella nopeasti hyödykseen, kun petolaiset kääntyivät jo vaihtopenkin suuntaan, ja iskivät erätaukotilanteeksi 2-4.

Toisen erän alkuun Karjala iski jo joukkueen viidennen maalin, kun Pedon viisikkoa ei puolustaminen kiinnostanut. Pari minuuttia myöhemmin komennettiin Lennu jäähylle väärästä etäisyydestä. Tämän alivoiman joukkue kesti hienosti. Erän edetessä Pedon paikat olivat vähissä ja pallo pyörikin lähes kokoajan omassa päässä. Ela otti vuorostaan jäähyn ottelun puolivälin tienoilla, mutta KoskRi ei pystynyt hyödyntämään tätäkään ylivoimaa. Erän lopulla Karjala niittasi erän toisen maalinsa ja tilanteen 2-6:n. Peto joutui pelaamaan usean alivoiman ja kahden kentän peluutus muuttui vajaaseen vastaavaan, kun Tiki loukkasi nilkkansa ja jäi sivuun. Näin Antti otti laiturin paikan ja pakisto pyöritti alakertaa kolmen miehen voimin. Tämä alkoi näkyä ottelun edetessä, sillä KoskRi sai kolmen ketjun peluutuksellaan juoksuttaa Petoa kuin pässiä narussa. Tönö piti numerot siedettävinä muutamalla hyvällä torjunnallaan.

Kolmannessa erässä sama kaava toistui, mutta maalinteko oli myös vierailla hieman tahmeaa. Ile otti erän alkupuolella kyseenalaisen kakkosen ja Peto-leiri alkoi jälleen kiehumaan nimeltämainitsemattoman pillipiiparin suorituksiin. Tammela takoi ylivoimalla pallon verkkoon ja Pedon niskan katkesivat viimeistään tähän maaliin. Kertsi pääsi vielä kaventamaan erän puolivälissä, mutta tämän jälkeen peli repsahti totaalisesti. Lasselle oli tulossa kaksiminuuttinen toistuvasta rikkomisesta ja tässä vaiheessa Tönö otti Heikkisten suvun viitan harteilleen ja alkoi jutella mukavia aiemmin mainitulle tuomarille. Tästä Tönölle ensin 2+10 minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä, josta rangaistus muutettiin vielä tarinoiden jatkuessa punaiseksi kortiksi. Tuomarin kyvyistä kertoo myös episodi, jossa Tönöä oltiin laittamassa 10 minuutiksi istumaan käytösrangaistusta ennen punaista korttia. Näin Mafre komennettiin takaisin maaliin ja KoskRi pääsi kahden miehen voimalle, jota ei kauaa ehditty hieroa, kun Karjala takoi pallon verkkoon. Tästä muutama sekunti ja Karjala iski toisen ylivoimamaalin pujottelemalla Vellun ja Mafren ohi. Viisiminuuttisen lopulla otti vieraat vielä kakkosen ja näin pelattiin tasavajaalla muutama minuutti. KoskRi iski tässäkin vaiheessa vielä kaksi maalia Pedon surullisen huonon puolustamisen johdosta. Viimeisen minuutin alkuun Ela pääsi läpiajoon, josta sai uitettua pallon niukasti viivan yli ja tilanteeksi 4-11. Viime sekunneilla rikottiin vielä petolaista maalintekopaikassa ja tästä aiheellinen rangaistuslaukaus, jota lähti suorittamaan Lasse. Maalivahti veti tässä kohtaa pidemmän korren komealla syöksyllään ja Peto pääsi muutamaksi sekunniksi vielä ylivoimalle. Joukku haki vielä ilman maalivahtia osumaa ja saikin sen viime sekunneilla, kun Lennun sokkokäänty maalille tavoitti Ilen lavan, josta laukaus painui vielä maaliin.

KoskRi oli ottelussa huomattavasti parempi ja ansaitsi suurinumeroisen voittonsa. Peto keskittyi liikaa tuomari(sto)n virheisiin ja menettikin vähäisetkin mahdollisuudet tähän. KoskRin pelimiehet käyttivät Pedon heikon puolustamisen häikäilemättä hyväkseen. Tästä osoituksena Karjalan (6+1) ja Tammelan (3+3) tehot. Pedon kevään viimeinen ja tärkein ottelu pelataan kolmen viikon päästä KempeleeSSÄ, kun karsinnoissa vastaan asettuu ROKOKOO.

1.Erä

1.11 0-1 Karjala (Meskanen)

1.21 KoskRi 2min Kuikka (Työntäminen)

2.31 0-2 Karjala AV

05.34 1-2 Junttila (I Heikkinen)

06.27 KoskRi 2min Meskanen (Mailan painaminen tai sitominen)

06.48 2-2 Keränen (Yrttiaho) YV

10.27 Peto 2min Junttila (Toistuva väärä pelitapa)

11.17 2-3 Tammela (Meskanen) YV

13.09 2-4 Meskanen (Kuikka)

2.Erä

15.37 2-5 Karjala (Tammela)

17.59 Peto 2min Aro (Väärä etäisyys)

23.52 Peto 2min Jokisaari (Mailan painaminen tai sitominen)

28.11 2-6 Karjala

3.Erä

34.00 Peto 2min I Heikkinen (Vaarallinen peli)

34.58 2-7 Tammela (Kuikka) YV

38.17 3-7 Keränen (A Heiska)

38.43 Peto 2min Saranpää (Toistuva väärä pelitapa)

38.43 Peto 25min J Heikkinen (Epäurheilijamainen käytös)

39.01 3-8 Karjala (Tammela) YV

39.09 3-9 Karjala (Tammela) YV

41.42 KoskRi 2min Lotvonen (Työntäminen)

42.49 3-10 Sipola (Karjala) TV

42.53 3-11 Tammela (Meskanen) TV

44.03 4-11 Jokisaari (Kettunen) AV

44.46 Peto Saranpää ERL

44.46 KoskRi 2min Väänänen (Työntäminen)

44.56 5-11 I Heikkinen (Aro) YV IM

Myllyojan Sanomien tähdet:

*** Jokisaari (1+0)

** Keränen (2+0)

* J Heikkinen

Kokoonpanot KoskRi-pelissä:

Ela-Ile-Tiki (Antti)

Kertsi-Iiro-Lennu

Jari-Vellu

(Antti)-Lasse

Tönö (Mafre)

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] – SBT Peto       3-7 SBT Peto – KoskRi     […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: