jump to navigation

Kohtalon ottelu huhtikuu 12, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Tulevana lauantaina Pedon ensi kauden sarjataso varmistuu, kun Kempeleen urheilupyhätössä kamppaillaan paikoista ensi kauden III-divisioonassa. Peto saa vastaansa iltapäivän kamppailussa Rovaniemeltä kotoisin olevan ROKOKOO.

Peto pelasi suhteellisen hyvän kevään, mutta se ei riittänyt sarjan kovan tason vuoksi kuuden joukkoon, vaan joukkue joutuu taistelemaan paikastaan IV-divisioonan parhaimmistoa vastaan. Lähtökohdat otteluun ovat melkoisen sekavat, sillä runkosarjan loputtua on myös treenaamisesta kadonnut suurin vaihde. Pakkaa on kuitenkin kuluneella viikolla koottu kasaan, ja taistelutta ei petolaiset paikkaansa Rovaniemen ylpeydelle luovuta. Pedon koko kausi oli lähes täydellinen terveystilanteen osalta, kunnes Rane teloi itsensä kauden loppuvaiheessa, ja Ilen kausi päättyi myös ennen aikojaan. Kun vielä Lennu otti viikolla osumaa, joutuu valmennusjohto miettimään tarkasti lauantain kokoonpanot, jotta kemiat saataisiin natsaamaan optimaalisesti. Lähtökohtaisesti sivussa ei siis vakiokokoonpanoista ole kuin Rane ja Ile. Nähtäväksi jää muun joukkueen koostumus. Pedon on onnistuttava joka osa-alueella, mikäli se mielii jatkaa pitkää putkeaan III-divarissa. Peto valmistautuu torstaina viimeistelytreeneissä kevään tärkeimpään otteluunsa hioen kokoonpanot ja erikoistilanteet kuntoon.

Vastustajasta ei ole hirveästi irronnut tietoa. Aina yhtä luotettavan liiton sivuston statistiikkaa tutkimalla saa joukkueesta kuitenkin varsin selkeän kuvan: Suuri pelaajarinki keski-ikäisiä, viriilejä miehiä, jotka olivat sarjan parhaimmistoa, vaikka SSRA olikin aivan eri kastissa. Maalintekokin tuntuu onnistuvan, sillä joukkue takoi lähes satakunta kaappia runkosarjassa. Pistemiehistä ainakin Nivala-Parhiala -kaksikko on sarjassa ollut pelipäällä, joskin suuresta materiaalista luulisi löytyvän myös muita pussittajia tarvittaessa. Luvassa on siis lauantain ratoksi vaihtopenkin täydeltä pitkänmatkan vieraita, joilla varmasti on mielenkiintoa kaataa petolauma.

On myös hyvä muistaa, että peli pelataan ratkaisuun asti, joten myös jatkoaika sekä rankkarit ovat mahdolliset ottelun ratkaisua haettaessa. Ottelu alkaa kello 16.30, jonka perään pelataan toinen karsintapeli SuPS-TyPS.

Mainokset

Kommentit»

1. SBT Peto - syyskuu 4, 2012

[…] ROKOKOO – SBT Peto     1-0 Tykkää tästä:TykkääOle ensimmäinen, joka tykkää tästä. […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: