jump to navigation

Pistemetsästys jatkuu! lokakuu 19, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Kauden toinen turnaus pelataan tulevana lauantaina Haukiputaalla. SBT Peto kohtaa ensimmäisessä ottelussa vakuuttavasti kautensa aloittaneen SSRA II:n, sekä SBT Tornion.

Ensimmäisessä ottelussa vastaanasettuva SSRA II voitti siis avausturnauksen pelinsä. Ensimmäisessä pelissä kaatui oman seuran III-joukkue maalein 7-4 ja toisessa pelissä SBT Tornio niukasti maalein 3-2. Seuran jokainen joukkue on tällä hetkellä kovassa nosteessa. SSRA II nousi viime kauden päätteeksi karsintojen kautta IV-divisioonaan, ja alkukauden perusteella mahdollisuudet suoraan III-divisioonaan nousuun ovat olemassa. SSRA:n peli perustuu nopean ja nuorehkon joukkueen taitopelaamiseen. Joukkueen hyökkääminen on monipuolista ja vaarallista. Toisaalta taas puolustuspäässä pelaaminen ei ajoittain toiminut kunnolla avausturnauksessa, ja tähän on Pedonkin koitettava iskeä. Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet. Ottelu alkaa kello 13.00.

Toisessa ottelussa vastaan astelee SBT Tornio, joka voitti avausturnauksessa niukasti Torpedon maalein 4-3, ja hävisi iltapelinsä SSRA II:lle maalein 3-2. Viime kaudella torniolaiset sijoittuivat sarjassa jaetulle kolmannelle sijalle. Tornio on pelannut muutaman viimeisimmän kauden nelosessa, mutta aikaan toistaiseksi rahkeet ei ole riittänyt taisteluun kolmosdivaripaikasta. Joukkueet eivät ole kohdanneet millään sarjatasolla aiemmin. Ottelu alkaa kello 15.00.

Pedon kauden avaus oli tavoitteeltaan minimisuoritus. Pienen pelaajaringin ja huonon treenaamisen vuoksi avausturnaus oli melko vaikea. Avausottelussa positiivista oli kuitenkin huomata että pystyttiin vielä kolmannessa erässä puristamaan yksi vaihde peliin lisään, vaikkakaan se ei toivottua tulosta tuonut. Toisessa pelissä Peto näytti jo parempaa liikettään ja loikin molempien kenttien voimalla useita hyviä tilanteita ja tällä kertaa myös hyödynsi ne. Lauantain turnaukseen joukkueen on saatava samanlainen meininki heti avausottelusta lähtien, jotta sarjan kärjelle ei anneta edelliskausilta tuttua viiden pinnan kaulaa heti kauden aluksi. Kokoonpanot muuttuvat positiivisempaan suuntaan avausturnauksesta. Jari palaa pakistoon ja Markokin palaa rinkiin. Ainoat poissaolijat lauantaina ovat flunssan kourissa oleva Antti sekä vielä joitain viikkoja sivussa oleva Lennu.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: