jump to navigation

Uutta matoa koukkuun Rovaniemellä marraskuu 16, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

SBT Peto matkaa tulevana lauantaina kauden kolmanteen turnaukseen Rovaniemelle, jossa se saa vastaansa OuTan sekä turnauksen isäntäjoukkueen, SC Kaatajat.

Lauantain ensimmäisessä pelissä vastaan asettuva OuTa on sarjassa vain yhden sijan ja kaksi pistettä Pedon edellä. OuTa on pelannut alkukaudella erittäin tasaisia otteluita, sillä se on neljästä pelaamastaan ottelusta pelannut kaksi tasan ja loput kaksi sen peliä on päättynyt maalin erolla. Pelit ovat olleet melko vähämaalisia, joten sama tahti on odotettavissa myös Petoa vastaan. Joukkueet pelasivat viimeksi samaa sarjaa kaudella 2008-2009, jolloin OuTa tippui karsintojen kautta kolmosesta nykyiselle sarjatasolle. Keskinäisissä peleissä Peto on vuosien varrella ollut niskanpäällä, mutta tällä ei ole nykytilanteessa pienintäkään merkitystä. Ottelu alkaa kello 17.

Toisessa ottelussa vastaan asettuva SC Kaatajat ovat aloittaneet kauden yhtä heikosti kuin Petokin. Kauden avauspelissään se pystyi kaatamaan leviläiset, mutta tämän jälkeen on tukkaan tullut huolella. Kolmesta tappiollisesta pelistä surullinen maaliero 13-28. Omissa on soinut selkeästi eniten koko sarjassa ja tähän Pedonkin olisi syytä iskeä. Joukkueilla ei ole yhteistä historiaa takana miltään sarjatasolta. Joukkueet kuitenkin kohtasivat Suomen Cupissa 2008, jolloin Peto voitti ottelun selvästi. Ottelu alkaa kello 19 ja se on turnauksen päätösottelu.

Pedon alkukausi ei siis ole ollut lähelläkään sitä mitä on haettu. Suuret määrät virheitä omalla alueella on kääntäneet pelin toisensa jälkeen vastustajalle. Myös hyökkäyspään tehottomuus on vaivannut joukkuetta. Vaikka Ile ja Tiki ovatkin top10:ssa pistepörssissä, niin enemmän, ja varsinkin tasaisemmin, joukkue tarvitsisi onnistumisia. Valoa tunnelin päässä on kuitenkin havaittavissa, sillä viime viikkojen treenien taso on noussut alkukaudesta huimasti. Lauantain turnaukseen joukkue matkustanee parhaalla mahdollisella miehistöllä, sillä näillä näkymin jokainen pelaaja on mukana rosterissa, kun Lennukin on jo saanut peliluvan ja treenejä alleen. Nähtäväksi jää, alkaako Pedon nousu tulevana viikonloppuna. Mikäli noususta takaisin kolmoseen halutaan taistella, on voittojen keruun alettava nyt!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: