jump to navigation

Pisteputkelle jatkoa? marraskuu 29, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa joulukuun alkua kuin kauden neljäs turnaus Oulun Nallisportissa tulevana lauantaina? Peto matkaa paikalliseen turnaukseen huomattavasti positiivisemmasta tilanteesta kuin kauden aiempiin koitoksiin, sillä alla on kolmen pisteen reissu Rovaniemelle. Päivän avausottelussa vastaan asettuu sarjan ainoa tappioton joukkue, KeLy II. Toisessa pelissä vastassa on jo kertaalleen kuluvalla kaudella samalla matolla Pedon selättänyt SBC Levi.

Sarja lähestyy puolta väliään ja alkukauden paras joukkue on ollut KeLy II, joka johtaa sarjaa tasaisen varman suorittamisensa ansiosta. Joukkue on voittanut kauden kuudesta pelistään viisi ja ainoastaan Torpedon venyminen tasapeliin Jatulissa on vienyt täydestä pistesaaliista palan. Joukkue pelaa kurinalaisesti molempiin suuntiin, mistä kertoo myös päästetyt maalit, joita joukkue on päästänyt vähiten sarjassa (alle 3 per peli). Vastaavasti hyökkäysosasto on takonut toiseksi eniten maaleja, ja erityisesti Södö-Krankka -kaksikko on ollut hirmuiskussa alkukaudesta. Pedon on onnistuttava omassa viisikko-pelissään, mikäli pisteitä meinataan tästä pelistä raapia. Joukkueet eivät ole aiemmin pelanneet samalla sarjatasolla. Ottelu alkaa kello 14.00.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettuva SBC Levi aloitti kauden kaatamalla Pedon maalein 3-1. Peli oli molemmilta joukkueilta hieman tunnustelevaa ja sekavaa. Molemmat joukkueet pelasivat varman päälle, eikä ottelussa nähty hyviä maalipaikkoja juurikaan. Levi iski maalinsa parhailta tonteilta peto-puolustuksen sekoillessa ympärillä. Nyt nämä virheet on syytä karsia pois ja jatkaa samanlaisella innolla kuin Rovaniemellä. Levillä on allaan kolmen pelin voitoton putki, mutta tämä seikka ei paljoa paina, sillä vastassa on ollut mm. sarjakärki ja -kolmonen. Levi on sarjassa samoissa pisteissä Pedon kanssa eli voitto on elintärkeä loppukautta ajatellen. Levi pelaa erittäin vähämaalisia otteluista, eikä suuria repsahduksia synny. Joukkue on tehnyt sarjassa vähiten maaleja ja vastaavasti myös päästänyt kolmanneksi vähiten. Ottelu alkaa kello 16.00.

Peto palasi siis voittokantaan Rovaniemellä ja paransi samalla peli-ilmettä huomattavasti. Joukkue oli erittäin kurinalainen ja työteliäs OuTaa vastaan ja myös Kaatajat-pelissä oli voitonavaimet omissa käsissä ennen typerää sekoilua ja jäähyilyä. Peto tarvitsee voitot molemmista lauantain otteluista, jotta sarjan kärkeä tavoitettaisiin. Viikonlopun ja myöskin loppukauden kokoonpanot muokkautuvat hieman: Rane siirtyi Merikosken divarijoukkueen penkin taakse. Pelaajapuolella lähtökohtaisesti joukkue lähtee peleihin lähes parhaalla kokoonpanolla. Ainoastaan Ile pelaaminen on vielä epäselvää. Rovaniemeltä matkaan tarttunut törkeä ottelurangaistus johtaa siihen, että Ilellä on yhden ottelun pelikielto. Mikäli liitosta ei lisärangaistuksia tule, voi Ile pelata päivän toisessa ottelussa Leviä vastaan.  Joka tapauksessa joukkue lähtee iskukykyisenä hakemaan neljää pistettä lauantain karkeloista!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: