jump to navigation

Kevätkauden avaus tammikuu 11, 2013

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Tulevana lauantaina Peto matkaa kevään ensimmäiseen, ja samalla kauden kuudenteen turnaukseen Tornioon. Vastassa on Ankka-yhtymän molemmat joukkueet eli SSRA III sekä SSRA II.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu SSRA III. Joukkueen kausi on ollut vaikea ja mikäli tahti ei parane, tippuu nuorukaiset takaisin vitoseen. Joukkue majailee sarjassa sijalla yhdeksän, mutta ero edessä mateleviin on ainoastaan piste. Ankat on voittanut tällä kaudella kahdesti, kun se voitti Haukiputaalla Kaatajat ja viime pelissään Torniossa Levin. Ankkojen puolustus on vuotanut kuluvalla kaudella pahasti, sillä joukkue päästää noin kuusi maalia per peli, joka on sarjan toiseksi eniten. Mikäli liiton sivujen pistepörssiin on luottaminen, on joukkueen parhaat pistemiehet Kivioja-Kytölä-Pelkonen -kolmikko. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Pedon 7-4 -voittoon. Ottelu oli maalirikas ja avoimia paikkoja aukesi molemmissa päissä. Lauantain ottelussa se joukkue on vahvoilla, joka pystyy pitämään vastustajan poissa maalipaikoilta. Ottelu alkaa kello 13.

Iltapäivän ottelussa vastassa on siis sarjakärkenä häärivä SSRA II. Joukkue pelasi joulutaukoa edeltävässä Tornion turnauksessa hyvin, sillä se kaatoi monivaiheisen ottelun päätteeksi Suolan ja toisessa pelissä KeLy II:n. Näin joukkue otti molemmista top3-joukkueista voiton ja nousi takaisin suoran nousijan paikalle. Ankkojen peleissä on myös suuri vaara ylilyönneille, ja kun muistaa miten Pedon pelit ovat menneet, voi pelissä tapahtua ihan mitä vain. Ankat ovat sortuneet kauden ainoastaan vain kahteen pistemenetyksyyn, joten vaikeaa tulee olemaan joukkueen lyöminen. Joukkueen parhaana pistemiehenä, ja samalla koko sarjan pörssikärkenä, on Kämäräinen. Tulitukea tarjoaa mm. Holappa-Vainikainen -kaksikko. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 8-5 ankkalaisten voittoon. Joukkue oli selkeästi Petoa parempi ja ansaitsikin voiton. Jatulissa pelatussa pelissä Pedon alakertaa vietiin kuin kuoriämpäriä ja tähän onkin tultava muutos lauantaina. Ottelu alkaa kello 16 Tornion aikaan.

Pedon peli on ailahdellut pitkin kautta. Hyviä esityksiä saattaa seurata karmea pohjanoteeraus. Viime turnauksesta tuodut kolme pistettä oli toki hyvä suoritus, vaikka yksi menetetty piste kirpaisee vieläkin. Joukkue osoitti hienoa taisteluaan kaatamalla Suolan tiukan puolustustaistelun päätteeksi. Samalla asenteella on lähdettävä myös taistelemaan SSRA II:ta vastaan, sillä ennakkosuosikin asema on heillä. Pedon kokoonpanoissa on tapahtunut jälleen kerran melko isoja takaiskuja. Tonin saama osuma viime peleissä osoittautui vakavaksi ja eturistiside-leikkaus on hänelläkin edessä ja samalla koko loppukausi on ohi hänen osaltaan. Uskomattoman huono tuuri seuraa siis edelleen Petoa näissä polvivammoissa (jo seitsemäs polvileikkaus lähivuosien aikana!!).Myös Pete joutuu yltyneiden polvivaivojen vuoksi sivuun mahdollisesti pidemmäksi aikaa. Vielä kun otetaan kokoonpanoista pois Esa, joka matkasi leiritykseen johonkin Namibian tuntumaan, on rosteri suhteellisen ohut. Sairastumisiin ei viime hetkillä ole varaa, jotta Peto saisi edes jollain tasolla iskukykyisen joukkueen peleihin! Joka tapauksessa peto lähtee taistelemaan täydestä pistepotista molemmissa peleissä kovalla asenteella!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: