jump to navigation

Nousujohteinen kevät! helmikuu 28, 2013

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Ensi sunnuntaina Rovaniemellä pelattavassa kauden kahdeksannessa turnauksessa Peto hakee nousua parempaan keskikastiin, kun se saa vastaansa samoilla sijoilla keikkuvat OuTan sekä Torpedon.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa on Torpedo, joka roikkuu Pedon perässä pisteen päässä. Joukkueen ongelmana on ollut ailahtelevaisuus, mutta viime turnauksessa pistetili karttui neljällä pisteellä Levin ja jumbo-ankkojen kustannuksella. Torpedon parhaana pistemiehenä häärii Näykki, joka on sarjan kovimpia maalintekijöitä. Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi monenlaisten vaiheiden päätteeksi tasan 4-4. Ottelussa Torpedo otti ennen avauserän ensimmäisellä puoliskolla jo 1-3 -johdon, mutta petolaiset nousivat vähitellen rinnalle ja viimeisellä vitosella jo johtoon. Torpedo nousi kuitenkin vielä tasoihin halvasti viimeisillä sekunneilla ilman maalivahtia ja raapi Pedolta elintärkeän pisteen. Tällä kertaa on Pedon oltava alusta alkaen hereillä, vaikka matka Rovaniemelle onkin varhainen ja pitkä. Ottelu alkaa heti aamusta klo 11 napapiirin aikaan, joten nähtäväksi jää, saako molemmat joukkueet jalat liikkeelle pitkän aamuisen matkan jälkeen.

Päivän toisessa pelissä vastassa on OuTa, joka on täsmälleen samalla saldolla Torpedon kanssa tasapisteissä. Joukkue on hinannut itsensä pois putoajan paikalta surkean loppusyksyn jälkeen. OuTa on sarjassa seitsemäntenä, mutta ero edellä majailevaan Petoon on vain piste. OuTalla on kaikki mahdollisuudet vielä nousta neljän joukkoon, sillä eroa Tornioon on vain kaksi pistettä. OuTa on sarjan kuntopuntarin kärkijoukkue, sillä se ei ole hävinnyt viidestä edellisestä pelistä yhtään, ja ainoan pistemenetyksenkin se kärsi sarjakärki, SSRA II:lle, tasattuaan pari viikkoa sitten pisteet Nallisportissa. OuTan ongelma on ollut kuluvalla kaudella maalinteko. Joukkue on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja. OuTa on ainoastaan kahdesti saanut pallon vastustajan rysään yli neljästi. Joukkueen vahvuus on laaja kolmen ketjun rosteri, josta löytyy tasaisuutta ja vaarallisuutta. Peto voitti kauden aiemman kohtaamisen niinikään Rovaniemellä maalein 4-2. Tuossa ottelussa Peto pelasi yhden kauden ehjimmistä peleistään tiiviinä viisikkona. Heikosta avauspelaamisesta mieleen jäänyt ottelu ratkesi perinteisillä kukkupalloilla, joita joukkue toimitti maalille. Peto iskikin kaikki maalinsa puolenkentän tuntumasta lähteneistä laukauksista. Tällä kertaa peli tullee olemaan eri näköistä ja OuTa haastaa petolaiset huomattavasti kovemmin. Ottelu alkaa kello 14.00, ja se on myös OuTalle päivän toinen. OuTan kannalta ikävää on jälleen käsittämättömästi tehty sarjaohjelma, sillä joukkue joutuu klo 10 pelattavan avausottelunsa jälkeen odottamaan kolmen pelin verran päivän toista taistoaan.

Pedon kevät on ollut nousujohteinen, mutta nousukarsintaan taitaa matka olla hieman liian pitkä. Viime turnauksessa otettu tuplavoitto on ensimmäinen laatuaan useampaan vuoteen ja tämä antaakin petolaisille itseluottamusta huomattavasti. Joukkue on kuudesta edellisestä pelistä hävinnyt ainoastaan kerran, vaikka mm. viime turnauksessa rosterista puuttui tärkeitä miehiä. Mitä huonommaksi/vähemmäksi treenaaminen on kevään mittaan mennyt, sitä paremmin pelit tuntuvat sujuvan. Nähtäväksi jää jatkuuko sama meno vai kostautuuko heikko harjoittelu. Viikonlopun peleihin matkaavan miehistön tarkka määrä on vielä pahasti epäselvä, mutta näillä näkymin ainoastaan Tönö jää reissusta pois henkilökohtaisiin syihin vedoten. Ile palaa rosteriin kärsittyään kahden ottelun pelikieltonsa. Nähtäväksi jää, saako muut joukkueet lomien kynnyksellä kylmään Rolloon parhaan miehityksensä. Joka tapauksessa Peto tulee olemaan iskukykyisellä kokoonpanolla liikkeellä!

Mainokset

Kommentit»

1. Kalenteri | SBT Peto - helmikuu 28, 2013

[…] Keltakangas 03.03.2013 11.00 Torpedo – SBT Peto 14.00 SBT Peto – […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: