jump to navigation

Viimeistä viedään maaliskuu 21, 2013

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

Kauden viimeinen turnaus turnaus pelataan tulevana lauantaina Oulun Nallisportissa. Peto saa iltapäivän otteluissaan vastaansa vahvasti nousukarsintoihin ehdolla olevan SBT Suolan sekä KeLy II:n.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oleva Suola on on sarjassa toisella sijalla ja lähellä nousukarsintoja. Varaa pistemenetyksiin ei kuitenkaan ole, sillä takana kärkkyvät vain 1-2 pisteen sisällä sekä KeLy II että SBT Tornio. Myös Pedolla on teoriassa saumat vielä karsijan paikalle, mutta tämä vaatisi vähintään 6+2 -oikein lotossa. Suola pelaa parhaimmillaan sarjan parasta peliä. Joukkueesta löytyy taitoa ja pallollista osaamista yllinkyllin. Sarjan pistepörssin kärkipaikoilla keikkuva Tervonen on huolehtinut tällä kaudella tarjoiluista, joista ovat päässeet nauttimaan mm. Rantasuo ja Pernu. Joukkueen iskukyky oli koetuksella joulu-tammikuussa, kun se koki peräti kolme tappiota putkeen. Näistä tappioista yksi tuli juuri Petoa vastaan, kun Peto voitti tiiviin ja taistelevan viisikkopelinsä turvin Suolan maalein 3-4. Tuossa ottelussa Peto iski maalinsa pääasiassa survomalla palloa maalille, joista karat hakattiin tuurilla ja taidolla sisään. Suola osoitti viime turnauksessa Rovaniemellä iskukykynsä takomalla SSRA III:n verkkoon pallon peräti 17 kertaa! Joukkueella tuntuukin olevan hyvä pelihuumori meneillään ja rosterin laajuus näkynee jälleen Nallisportin kaukalon laidalla täytenä vaihtoaitiona. Ottelu alkaa klo 15.

Päivän toisessa ottelussa Peto saa vastaansa niinikään nouskarsintakamppailussa mukana olevan KeLy II:n. Erittäin vahvan syksyn pelannu KeLy on valahtanut sarjan kärjestä sijalle kolme. Joukkueen iskukyky katosi samalla sekunnilla, kun Södö-Krankka -kaksikko vaihtoi maisemaa. Joukkue on voittanut edellisen Peto-pelin jälkeen ainoastaan kaksi ottelua, joista molemmat tulivat sarjan heittopussiksi jäänyttä SSRA III:a vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa KeLy otti yhden kauden helpoimmista voitoistaan, kun Peto kukistui maalein 1-6. Ottelussa KeLy hallitsi palloa ja peliä tehden Peton pelaamisen täysin aseettomaksi. Ottelun ratkaisi edellä mainittu kaksikko yhteensä 8 tehopisteellään. Kellolaisten suunta on kuitenkin muuttunut sen verran paljon, että joukkueen iskukyky on täysi kysymysmerkki. Nähtäväksi jää, saako joukkue peliään raiteilleen. Noususta haaveilu vaatisi voiton sekä Pedosta, että SSRA II:sta. Ottelu alkaa klo 17.

Peto on pelannut jälleen kerran mainion toisen puoliskon kaudesta. Se ei tälläkään kertaa taida riittää tavoitesijoille, kiitos surkuhupaisan huonon syksyn. Panosta joukkueella kuitenkin riittää, sillä sijoitus voisi teoriassa olla kaikkea väliltä 3.-7. Peto on pelannut erittäin hyvin pelistä toiseen ja onkin hävinnyt vain kertaalleen kahdeksan viimeisimmän pelin aikana. Joukkueen otteissa huomattavimmat parannukset huonoon syksyyn ovat tiivistynyt viisikkopelaaminen, jossa jokainen pelaaja tekee töitä molempiin suuntiin, sekä joukkueen laajentunut onnistujien kaarti hyökkäyspäässä. Mikäli muutamat pistemiehet sattuvatkin olemaan jäähyily-tuulella, on takaa noussut uusia ratkaisijoita tiukoissa paikoissa. Tulevan viikonlopun peleissä vaaditaankin laajalla rintamalla onnistumisia, sillä molemmat vastustajat pistävät kaikki likoon pakkovoittojen nappaamiseksi. Peto saanee viikonloppuna jalkeille lähes parhaan mahdollisen miehistön, sillä polvivaivaisten Tonin ja Peten lisäksi varmoja poissaolijoita ei näillä näkymin ole. Nähtäväksi jää, mihin asti Pedon rahkeet riittävät kauden päättävässä turnauksessa!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: