jump to navigation

Kausi käyntiin tulevana viikonloppuna! syyskuu 27, 2012

Posted by sbtpeto in Uutiset.
trackback

SBT Peto on sulatellut kesän ajan tippumistaan IV-divisioonaan. Nyt on aika taistella joukkue takaisin kolmoseen! Pelaajisto on muuttunut viime kaudesta jonkin verran ja nyt myös tarvitaan uusia vastuunkantajia.
Viime kauden lähtijöiden lista on melkoisen pitkä: Pedon pitkäaikaisia pelaajia jättäytyi pelailuista pois useita. Ranen viime keväinen loukkaantuminen päätti lopulta miehen pelailut. Kokonaan hän ei kuitenkaan jää sivuun, vaan ensimmäistä kertaa Peto saa täysipainoisen valmennuksen tästä kokeneesta pelimiehestä. Myös Simppa ja Vellu lukeutuvat pitkäaikaisiin petolaisiin. Heidänkin pelaamiset on tältä erää pelailtu. Yksi seuran parhaista pistemiehistä, Ela jättäytyi myös sivuun paikkakunnan vaihdon johdosta. Kovalla tasolla jatkuvasti torjuva Mafre lähti hakemaan paikkaa ylemmiltä sarjatasoilta ja lopulta, ansaitusti, teki sopimuksen OYUS:n II-divisioonajoukkueen kanssa. Myös Lasse lähti hakemaan paikkaa korkeammilta sarjatasoilta. AP sen sijaan siirtyi samassa sarjassa pelaamaan Torpedoon.

Koska lähtijöiden lista oli näinkin mittava, myös tulopuolella on oltava liikennettä: Joukkue vahvistaa maalivahtiosastoaan Pasi Hintsalalla, josta kaavaillaan Mafren korvaajaa. Suuret ovat saappaat, mutta myös Pasin näytöt ovat olleet vakuuttavia. Viime kaudellakin treeneissä mukana ollut Takalon Antti teki sopimuksen Petoon, mutta polvivaivat vievät hänet leikkauspöydälle, joten edessä on pitkähkö sairasloma. Suuren vaihtuvuuden kokenut pakisto vahvistuu Toni Männistöllä, jolta toivotaan pallollista osaamista ja rohkeaa pelaamista. Hyökkäysosastolle ei uusia nimiä ole bongattu, vaan kokoonpanoon palaa epäonnisista loukkaantumisista toipunut Pete. Herra on treenannut itsensä huippukuntoon ja tulee olemaan elintärkeä apu Pedon harvenneeseen hyökkäykseen. Myös Markon armeijapesti loppui kesän aikana, joten hänkin liittyy pelaajarinkiin uudelleen. Pelaajamateriaali on edelleen erittäin ohut, joten verkon on vesillä vielä usean vahvistuksen osalta.

Tulevana lauantaina aloitetaan siis mielenkiintoinen kausi nelosessa. Turnaus pelataan Oulun Nallikarissa, joten pelireissusta ei tule pitkä. Tulevana kautena lähes kaikki turnaukset pelataan lähimaastossa, joten esimerkiksi Suomussalmen reissut vältetään kokonaan. Sen sijaan Rovaniemelle joukkue reissaa kahteen otteeseen.

Vastassa on ensimmäisessä ottelussa SBC Levi klo 11.00 alkaen. Edellisen kerran joukkueet pelasivat samalla sarjatasolla kaudella 2006-2007, jolloin leviläiset voittivat toisen pelin 6-4 ja toisessa ottelussa pisteet jaettiin maalein 3-3.

Toisessa ottelussa vastaan asettuu SSRA III klo 13.00 alkaen. SSRA III on Pedolla täysin uusi vastustaja. Kokoonpanoista sivussa ovat Marko, jonka alaraajavamma ei vielä sarja-avaukseen ehtinyt kuntoutua, Jari, jonka työreissu estää osallistumisen tapahtumaan, sekä viime keväänä niinikään polvivamman kokenut Lennu, jonka toipumisennuste lienee 1-2 kuukauden verran. Vaikka kokoonpanot ja pelaajarinki on pienentynyt edelliskausista, on Peto edelleen iskukykyinen joukkue ja tämä nähtäneenkin lauantaina paikallisessa urheilupyhätössä!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: